Córka mojego kumpla

The Oranges
2011
5,8 9,6 tys. ocen
5,8 10 1 9562
6,0 2 krytyków
Córka mojego kumpla
powrót do forum filmu Córka mojego kumpla

o fimie.

użytkownik usunięty

czytałam gdzieś, że w tym filmie Hugh Laurie ( znany z roli dr. House ) ma zagrać starzejącego sie faceta, który zakochuje sie w młodziutkiej córce kolegi, którą zagra Leighton Meester ( znana z roli Blair Waldorf ) .
No zapowiada sie ciekawie ;p .
ktoś wie coś więcej na temat filmu ?

Adam Brody, zagra syna postaci granej przez Hugh. Zdjęcia rozpoczęły się (chyba) 31 marca w Nowym Jorku. Już nie mogę się doczekać :)

Doma_

Na pewno obejrzę ten film.Zapowiada się bardzo ciekawie.Dla Adama na pewno i dla Leighton i Hugh.Już nie mogę się doczekać.

plistek43

Ja tez juz sie doczekac nie moge tego filmu Laurie jest zarąbisty :)

drhouse1993

Brody i Laurie ;D Te dwa nazwiska wystarczą, abym pobiegła na film ;D

Anka_53

Czekam na The oranges ze względu na Lauriego, jestem ciekawa jak sprawdzi się w tej roli, nie przypominam sobie żebym widziała go na dużym ekranie, uwielbiam także Leighton Meester :)
Podobno ten film jest bardzo oczekiwaną produkcją!

a orientuje się ktoś może, kiedy konkretnie będzie ten film? bo pewnie w grudniu znając życie.. albo sie jeszcze przesunie na 2012

ocenił(a) film na 7
asia0123

A tak przy okazji to właśnie mi się przypomniała, że Leighton zagrała epizod w Housie, gdzie z tego co pamiętam ona chyba go próbowała uwieść, czy coś w tym stylu, grała młodziutką pacjentkę i było między nimi dosyć duże napięcie. ;)
Miło będzie po latach zobaczyć ich razem w "podobnej' sytuacji w czymś innym, czyli w tym filmie, jestem ciekaw jak to wyjdzie...Nie mogę się doczekać tego filmu, ale póki co z tego co widzę nie ma aż tak dużo info na jego temat, tj. np. trailer albo nawet daty premiery...no to sobie poczekamy.