Córka prezydenta

First Daughter
2004
5,8 38 tys. ocen
5,8 10 1 37875
4,2 4 krytyków
Córka prezydenta
powrót do forum filmu Córka prezydenta

Niestety nie wytrzymalem na kolejnej 10 minutowej albo dluzszej reklamie i usnalem i nie za bardzo wiem jakie bylo zakonczenie ;p moze ktos dotrwal do konca??:)

ocenił(a) film na 7
poldek88_88

A więc ojciec dziewczyny wygrał wybory,tańczył z córką a następnie podszedł do niej ten chłopak ochroniarz też z nią zatańczył i dał jej kluczyki.Ona je wzieła i odeszła ale nagle odwróciła się i zaczęła do niego biec a on do niej.Zaczeli się całować na końcu ona sama poszła z tymi kluczykami,które były do samochodu-garbuska wsiadła i odjechała.Narrator powiedział,że ten chłopak będzie czekał na panne gdy ta skończy studia albo semestr.Miej więcej tak to było:)

ocenił(a) film na 7
poldek88_88

Nie wiem na czym się skończyl przed reklamą więc napiszę samą końcówkę, także jej ojcic został tym prezydentem i Samantha poprosiła ojca żeby Agnet Dreyer nie stracił pracy. Na końcu był bal i przyszedł ten agent zatańczył z Samanthą i dał jej kluczyki do nowego auta ;D. I ten ochroniarz co się wcale nie odzywał powiedział temu agentowi że Samantha przyjedzie na święta wielkanocne, a ona w tym czasie odjechała :)

ocenił(a) film na 7
agusiaczek44

Kurka jak ja pisałam streszczenie to jeszcze nie było poprzedniego streszcenia żeby nie było :)