Córka prezydenta

First Daughter
2004
5,8 38 tys. ocen
5,8 10 1 37875
4,2 4 krytyków
Córka prezydenta
powrót do forum filmu Córka prezydenta

Dlaczego tak wiele osób wypowiada się o tym filmie w tonie tak zdecydowanie negatywnym? Czego innego się po nim spodziewali? Czego innego można się spodziewac po filmie, który z załozenia miał być baśniowy i słodki? Gołym okiem widać, ze "Córka prezydenta" jest kinem familijnym, nawiązującym w stylu do klasycznych filmów romantycznych z lat 50. Wystarczy popatrzeć na stroje balowe postaci granje przez Katie Holmes i spsób układania włosów. W niektórych scenach Holmes przypominała mi Audrey Hepburn. Film nie jest żle zagrany - mile byłam zaskoczona grą zupełnie mi nieznanego aktora grającego Jamesa. W swoim gatunku film jest porównywalny do Pamiętnika księżniczki. Trudno, żeby podobał się wielu mężczyznom czy też dorosłym kobietom, które wiedzą jak wygląda prawdziwe życie ;-D Sądze jednak, ze może nawet dorosłej osobie dostarczyć chwili rozrywki - naprawdę dobrze czasem zapomnieć o swiecie, w którym ludzie chętniej podkłądają bomby niż wyznają sobie miłośc.

Admete

to jest wlasnie najdziwniejsze!!! ze faceci po 30 narzekają że film był słaby!!! dżizasss czytajcie jakies opisy filmu przed oglądnięciem! unikniecie "rozczarowania" :] pozdro dla jednej mądrej kobitki :)