Biorąc pod uwagę daleko idące pojęcie kreatywności uważam ze ten film takiego czynnika nie zawiera, bo jeśli za kreatywność można uznać wplatanie muzyki tanecznej na tle dawnej Adrii jak również na tle dawnego PRL-u to jak należy zrozumieć niektóre sceny jakie pojawiają się w filmie. Większość scen jest niesmacznych i powiedziałbym obrzydliwych. Jeśli nawet reżyser w swoim zamierzeniu chciał stworzyć ciekawe alternatywne kino to uważam że można to było wykonać o wiele ciekawszej wersji. Dlaczego w Polce tworzy się mało inteligentne kino które tylko w swej zmienionej formie nazywa się kreatywnym. To słowo naprawdę do czegoś zobowiązuje. Myślałem że pójdę do kina i czegoś się nauczę dowiem, przemyślę a może i nawet pośmieję czy popłaczę a tymczasem wyszłem z kina ze zdołowaną miną i ogromnym poczuciem niesmaku że straciłem czas na taki beznadziejny film a w rzeczywistości mogłem go spędzić o wiele przyjemniej. Dodam że ogromny wpływ na to że wybraliśmy się na ten film wpływ ma marketing jaki zastosowano aby go wypromować. Pod tym względem należałoby przyznać 10 pkt na 10. W przypadku filmu nie będę stosować punktacji ponieważ musiałbym zastosować dość drastyczne techniki wyrazu a tego nie zwykłem nadużywać. Pozdrawiam
Poprawa tekstu, gdyż wkradł się błąd gramatyczny .
Biorąc pod uwagę daleko idące pojęcie kreatywności uważam ze ten film takiego czynnika nie zawiera, bo jeśli za kreatywność można uznać wplatanie muzyki tanecznej na tle dawnej Adrii jak również na tle dawnego PRL-u to jak należy zrozumieć niektóre sceny jakie pojawiają się w filmie. Większość scen jest niesmacznych i powiedziałbym obrzydliwych. Jeśli nawet reżyser w swoim zamierzeniu chciał stworzyć ciekawe alternatywne kino to uważam że można to było wykonać o wiele ciekawszej wersji. Dlaczego w Polce tworzy się mało inteligentne kino które tylko w swej zmienionej formie nazywa się kreatywnym. To słowo naprawdę do czegoś zobowiązuje. Myślałem że pójdę do kina i czegoś się nauczę dowiem, przemyślę a może i nawet pośmieję czy popłaczę a tymczasem wyszedłem z kina ze zdołowaną miną i ogromnym poczuciem niesmaku że straciłem czas na taki beznadziejny film a w rzeczywistości mogłem go spędzić o wiele przyjemniej. Dodam że ogromny wpływ na to że wybraliśmy się na ten film wpływ ma marketing jaki zastosowano aby go wypromować. Pod tym względem należałoby przyznać 10 pkt na 10. W przypadku filmu nie będę stosować punktacji ponieważ musiałbym zastosować dość drastyczne techniki wyrazu a tego nie zwykłem nadużywać. Pozdrawiam