5,2 31 tys. ocen
5,2 10 1 31069
6,9 62 krytyków
Córki dancingu
powrót do forum filmu Córki dancingu

Co za szmira , obrzydliwe nie wiem co....Miało to chyba być musicalem, może filmem erotycznym, może bajką...
W rezultacie wyszła mielonka bez smaku a wręcz obrzydliwa....
Straszne ....
Wyszłam ze znajomymi w połowie w obawie, że za chwile zwymiotuje...
Złapałam się na zwiastun i obsadę...
Szkoda tylko, że jedna z moich ulubionych aktorek Pani Magdalena Cielecka będzie mi się kojarzyła z BOSKIM FUTREM....
Błagam aktorów o szacunek dla samych siebie i dla widza!!!!!!!
Jedno jest pewne jeżeli zobaczę kolejny film Agnieszki Smoczyńskiej to na pewno nie pójdę.Będzie to dla mnie jak najgorsza rekomendacja...
Gratuluje debiutu....
Może warto zastanowić się nad zmianą zawodu.
Nigdy nie oglądałam czegoś takiego wcześniej (a mam już trochę lat i kilka złych filmów widziałam).
Wstyd mi jednak było bo zaprosiłam znajomych na ten film, i w połowie wszyscy opuściliśmy sale z pytaniem na ustach CO TO JEST????????
Wstyd mi było ...
Wnioskuje o pozew zbiorowy - O zwrot pieniędzy i rekompensatę strat moralnych....
Fakt , że film był zupełnie żle reklamowany, być może miał trafić do innego odbiorcy...Choć trudno mi wyobrazić sobie kto miałby być tym odbiorcą.....
Ja i moi goście poczuliśmy się obrażeni poziomem tego czegoś.

ocenił(a) film na 1
mn1

Zgadzam się z tym co napisałaś w 100%. Zwiastun to oszustwo, dali taki, żeby ściągnąć widzów do kina, ludzie myśleli, że idą na musical. Gdyby w zwiastunie były te obrzydliwe sceny z filmu, to nikt o zdrowych zmysłach by na ten film nie poszedł. Zero sprzedanych biletów i totalna klapa. A tak, to ileś tam ludzi oszukali tym trailerem i ludzie się nabrali i poszli. Masz rację, powinni się teraz wszyscy poszkodowani zebrać i wystąpić z pozwem zbiorowym :-D

użytkownik usunięty
mn1

http://southparkstudios.mtvnimages.com/images/shows/south-park/clip-thumbnails/s eason-8/0804/south-park-s08e04c04-that-was-a-snuff-film-16x9.jpg? hue hue