PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=782}

Cała ona

She's All That
1999
6,4 42 tys. ocen
6,4 10 1 41674
5,5 10 krytyków
Cała ona
powrót do forum filmu Cała ona

Podróba

ocenił(a) film na 6

Oglądałem kiedyś film dokładnie o takiej samej fabule większość scen była porostu taka sama tylko z innymi tekstami. Oczywiście byli inni aktorzy ,tylko że tamten film był dużo lepszy. Coś tu jest podróbą albo ten film albo ten drugi tylko nie wiem który.

mateuszrw97

to się dowiedz , a poza tym, wiesz ile filmów powstaje o balu maturalnym? - raczej dużo.

mateuszrw97

Pewnie masz na myśli 'To nie jest kolejna komedia dla kretynów' ;) - czyli parodia filmu 'Cała ona'. Mnóstwo scen jest niemal identycznych. Chociaż oglądając ten drugi miałem pewne wątpliwości, który film jest parodią którego. :P

ocenił(a) film na 6
rpd0

rpd0 Właśnie to jest to. thx
Heh nie mogłem skojarzyć czemu mi to coś przypomina.

ocenił(a) film na 8
rpd0

dokładnie o ten film chodzi :P . ja kiedys, juz dawno poogladalam "to nie jest kolejna komedia dla kretynow" i niedawno jak ogladalam "cala ona" to sobie mysle ze ja jakies schizy chyba mam albo deja vu, ze juz takie cos ogladalam i to sceny takie podobne , myslalam ze mi sie cos chyba przysnilo xD ale jednak niee :D

siwa445

ja miałam to samo, ale z "Abre los ojos" i "Vanilla Sky". Nawet mi przez myśl nie przeszło, że schizę, którą sobie zafundowałam oglądając "Abre los ojos" będę przeżywać na nowo z "Vanilla Sky" :)

rpd0

a nie przypadkiem szkoła uczuć

qudien

Niee, na pewno nie szkoła uczuć ;)