PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331608}

Całkiem zabawna historia

It's Kind of a Funny Story
2010
7,1 79 tys. ocen
7,1 10 1 78645
6,1 21 krytyków
Całkiem zabawna historia
powrót do forum filmu Całkiem zabawna historia

Naprawdę udany film. Fajna muzyka, ciekawa historia...aż lżej na duszy. Taka nastoletnia wersja Pod słońcem Toskanii.

ocenił(a) film na 9
sebol04

Bardzo podnosi na duchu, motywujący do działania, przyjemny w oglądaniu ;3
Chociaż szukam, szukam i ciężko mi wziąć na poważnie problemy Craiga, są dla mnie zbyt błahe dla myśli samobójczych.

ocenił(a) film na 10
Rosex

Prawda, też odniosłam takie wrażenie.. jakby historia była trochę za bardzo naciągana i zbyt cukierkowa. Ale mimo wszystko jestem filmem zachwycona, to jak jest zrobiony, główny aktor, którego bardzo lubię + muzyka! Nie ma sensu narzekać, czasem potrzebne są takie ciepłe i podnoszące na duchu filmy, przeuroczy. :)

ocenił(a) film na 7
Rosex

Craig jest w takim wieku, w którym jakaś mała sprawa może doprowadzić na skraj załamania i myśli samobójczych. Ma kochających rodziców, dobre oceny, przyjaciół, czyli wiedzie "cukierkowe życie". Ale okres dorastania jest najcięższy, bo przestajesz widzieć świat idealnym i nagle jest takie wielkie zdarzenie z rzeczywistością. Okazuje się, że rodzice mają wady, przyjaciołom nie możesz w 100 % ufać, oczekiwania wobec ciebie cie przerastają, nie wiesz, co chcesz robić w życiu. To boli :]

ocenił(a) film na 7
anitka333333

Coś w ten deseń.