PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331608}

Całkiem zabawna historia

It's Kind of a Funny Story
2010
7,1 79 tys. ocen
7,1 10 1 78645
6,1 21 krytyków
Całkiem zabawna historia
powrót do forum filmu Całkiem zabawna historia

Tak sobie pomyslalem po obejrzeniu filmu, ze wedlug mnie Bobby sie zabija, na koniec.
(Nie jest to pokazane oczywiscie ale jakos tam mi przyszlo do glowy...)
Jak wy to odebraliscie?
(Sory jesli byl juz podobny temat...)

Mr_Krytyk

tez mialam takie wrazenie...

ocenił(a) film na 9
Mr_Krytyk

Właściwie nie przyszło mi to do głowy.. teraz jak przeczytałem Twój post uświadomiłem sobie, że to nawet możliwe..

ocenił(a) film na 9
lech14

heh. Szczegolnie ta scena na koncu jak widzimy go patrzacego na mlodego tego i pozniej odchodzi...

ocenił(a) film na 7
Mr_Krytyk

To samo mi przyszło do głowy gdy była pokazana scena imprezy pożegnalnej.

ocenił(a) film na 9
Mr_Krytyk

A to nie jest czasem spojler?!

ocenił(a) film na 9
Robiczek

Hmmm...nie wydaje mi sie, poniewaz SPOILER Bobby Nie umiera na koniec (przynajmniej ne jest to pokazane) - a moj post to tylko 'moj wlasny' wymysl/domysl co do konca filmu.

ocenił(a) film na 8
Mr_Krytyk

Też odniosłam takie wrażenie. Był zbyt przybity. Ale w sumie dlatego mi się tak film spodobał, że reżyser zostawił tą sprawę otwartą :)

ocenił(a) film na 8
Arachnea89

mysle, że nie... widac bylo jak ucieszył się gdy Craig dał mu swój numer i zaproponował wspólne wypady i że jego tekst podziałał na Noelle. a smutny może był dlatego, że mimo, że psioczył na to miejsce to tak naprawde tam czuł sie dobrze.
myslę, źe gdyby się zabił przy żegnaniu Craiga dałoby się to wyczuć, a tymczasem żegnali go raczej z usmiechem.

ocenił(a) film na 9
UpTrinity

No tez racja, nie pomyslalem o tym tak, ale teraz widze ze rowniez calkiem mozliwe.