PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331608}

Całkiem zabawna historia

It's Kind of a Funny Story
2010
7,1 79 tys. ocen
7,1 10 1 78645
6,1 21 krytyków
Całkiem zabawna historia
powrót do forum filmu Całkiem zabawna historia

Witam. Przed obejrzeniem filmu myślałem, że będzie to historia w stylu "Skins" + fajną rolą Zacha Galifianakisa na dokładkę. Myliłem się, Film wyszedł baaardzo cienko, Zach zagrał jak drewno. (jedyne co mi się podobało to piosenka Method Mena, to tak btw.) Nasz bohater mający dość grubego doła w ciągu tygodnia się do pozbywa, poznaje masę przyjaciół, całuję się z laską o której marzył całe życie, następnego dnia całuje następną. Wszystko pięknie cud miód, aż za pięknie, nie kupuję tego. Śmiem wątpić, że ocena jest zawyżona o wiele punktów, a co za tym idzie wysuwam wnioski że film jest jedynie dla dziewczyn i prawiczków.

A więc teraz sonda, w której każdy pisze "M" lub "K" (zależnie od płci) , wiek i swoją ocenę.

Ja zaczynam: M, 22 l, 3/10

ocenił(a) film na 10
kiprowaty

M,17 l, 10/10 Charakterystyczny klimat filmu i wątek główny kierowany jest bardziej dla młodszej widowni, stąd brak zrozumienia u odbiorcy takiego jak Ty. Ja z uwagi na to, że gustuje w takich dziełach oraz problemy głównego bohatera po części mi są bliskie wystawiam najwyższą z możliwych ocen. Świetny, płytki film na deszczowy wieczór ;)

kiprowaty

Proszę bardzo M, 25 l, 7/10 Miły film na poprawę humoru. Bez nudy, dawkowanie akcji ( wspomnienia przez połowę filmu, poznawanie chorych po drugiej połowie).

ocenił(a) film na 9
kiprowaty

Do ogladaniu takich filmow tzeba miec swiadectwo dojrzalosci.Zajmij sie na razie muzycznymi.
Chomik Mietushek
M.62 l.

ocenił(a) film na 3
Mieushek

Zapewniam Cię, że jestem w pełni dojrzały. Ty lepiej zajmij się czymś innym niż rozprowadzaniem nielegalnych kopii filmów na swoim chomiku, bo niedługo zapukają do Ciebie faceci ubrani na niebiesko, wstyd, taki stary a jaki dajesz przykład? lepiej zajmij się na razie muzyką:)

ocenił(a) film na 9
kiprowaty

STRACHY TO NA LACHY MALOLACIE I DO SZKOLY.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem