PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331608}

Całkiem zabawna historia

It's Kind of a Funny Story
2010
7,1 79 tys. ocen
7,1 10 1 78645
6,1 21 krytyków
Całkiem zabawna historia
powrót do forum filmu Całkiem zabawna historia

ocena 9/10

ocenił(a) film na 9

Ogólna ocena 9/10 (w skali FilmWebu "rewelacyjny") film mi się podobał i jest wart oglądania

Zalety:
Film jest zrobiony prosto i praktycznie każdy może zrozumieć problem chłopaka i całą akcję filmu. Pokazuje też jak życie może być trudne przez depresję i nieśmiałość którą strasznie trudno zwalczyć. Gra aktorska Zacha Galifianakisa zaszkoczyła mnie nie spodziewałem się po nim takiej gry myślałem że może się spełnić w takim filmie.

Wady:
Niepotrzebny słaby humor w niektórych mometach filmu. To tylko to co w tym Filmie mi się nie podobało.

No i to wszystko co mogę powiedzieć na temat tego filmu

Jest to moja subiektywna ocena tego filmu i proszę jej nie hejtować, proszę tylko o miłą dyskusję na dole. Z góry dziękuję

PS: dawajcie też swoje opinie na temat filmu.

ocenił(a) film na 8
Assassin_fw

Film bardzo interesujący. Naprawdę. Przyjemnie się go ogląda, niesie przesłanie, fabuła w porządku, aktorzy się spisali. Bardzo dobry film. Zastanawiałem się na notą 9/10, lecz wtedy wrzuciłbym go do koszyka z chociażby Full Metal Jacket, co byłoby niesprawiedliwe. Ale wydaje mi się, że 8 to ocena w sam raz. W sumie, to całkiem zabawna historia.

ocenił(a) film na 9
maksymilian00

tak racja może pszasadziłem z oceną ale już nie będę miaszał ;)

ocenił(a) film na 7
maksymilian00

Raczej 7 to w sam raz. Niestety zbyt lekko i błacho potraktowany temat, zresztą powielany wielokrotnie, szczególnie motyw ucieczki z oddziału itp. Ale fakt, faktem, film sprawnie skręcony, oglądało się z przyjemnością i zainteresowaniem.