PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331608}

Całkiem zabawna historia

It's Kind of a Funny Story
2010
7,1 79 tys. ocen
7,1 10 1 78645
6,1 21 krytyków
Całkiem zabawna historia
powrót do forum filmu Całkiem zabawna historia

Do oglądnięcia tego filmu skłoniło mnie tylko to, że gra w nim Emma Roberts. Myślałam, że
będzie ciekawszy, ale tak naprawdę był... po prostu zamulony. Rozumiem że sytuacja raczej
nie była specjalnie zabawna, ale i tak wydawał mi się taki "mroczny i czarno-biały". Muszę
powiedzieć, że w pewnym momencie zauważyłam brak muzyki, po prostu zwróciłam uwagę
na to, że rzadko się pojawiała, albo ja nie zwróciłam na nią uwagi. Ogólnie film nie
zasługuje u mnie na miano ulubionego i raczej nie oglądnę go drugi raz. Ale 7 gwiazdek
dam, bo nie był zły. Temat porusza.

ocenił(a) film na 6
claire95

Taka przesłodzona rzeczywistość szpitala psycho, do tego podana łopatologicznie.
"I żyli długo i szczęśliwie". Gdyby w Polsce były takie warunki w psychiatrykach,
w czasie obecnego kryzysu - wielu by się chciało schować tam przed życiem.
Raczej dla młodzieży.

ocenił(a) film na 7
claire95

Kurcze, wiedziałam, że skądś znam tą aktorkę, a to przecież Emma Roberts! :D

ocenił(a) film na 1
Bettka

kto?

ocenił(a) film na 7
schiz

Główna bohaterka :p

ocenił(a) film na 1
Bettka

ale kto to Emma Roberts? :O

ocenił(a) film na 7
schiz

Aktorka ;)

ocenił(a) film na 1
Bettka

nie znam. to krewna tej WIELKIE-WARY-JULII?

ocenił(a) film na 7
schiz

Coś mi się obiło o uszy, że jest jej ciocią, ale pewna nie jestem :p

ocenił(a) film na 1
Bettka

to juz cala rodzin WAR robertsow przed kamerami. KATASTROFA!

ocenił(a) film na 6
claire95

Mroczny i czarno-biały? Nie widziałam jeszcze tak optymistycznej wizji psychiatryka w całym swoim życiu. A filmik milusi.

ocenił(a) film na 6
Racjofilia

A, no i jeszcze mnie np. nic a nic nie poruszył, chyba że scena-prawie-łózkowa xD a muzyka dobra, same rytmiczne, popularne kawałki :) To tylko potwierdza moją opinię: milusi!

ocenił(a) film na 5
claire95

A moim zdaniem nuda, chłopak który ma problemy takie jak większość nastolatków na tym świecie ..nie potrafi sobie z nimi poradzić jest słaby ... i co to jest powód do nakręcenia filmu DNO

ocenił(a) film na 1
arina89

krap krap krap krap smelling crap. BS. [mowa o filmie]