PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10010131}
4,3 6,5 tys. ocen
4,3 10 1 6542
2,8 10 krytyków
Cały ten seks
powrót do forum filmu Cały ten seks

Kolejna nie śmieszna komedia. Nie dziwię się że film nie miał premiery kinowej i wszedł od razu na platformę. Myślę że ocena filmu jest zawyżona przez oceny osób które brały udział przy robieniu jego. Film o seksie którego nie ma a właściwie jest tylko w ciuchach aktorzy właściwie nie rozbierali się do scen seksu ciekawe dlaczego czy się nie zgodzili czy chcieli dodatkową kasę za to że będą musieli pokazać trochę więcej. Kasia Warnke nie ma problemu z takimi scenami więc może twórcy sami bzykają się w ten sposób i przełożyli to do filmu.

ocenił(a) film na 2
zegan333

Może aktorzy powiedzieli że oni ze swoimi partnerami robią tak w domu nie w pełni nadzy i dlatego

zegan333

Hehe cnotliwi się znaleźli. Warnke teraz chłopa poszukuje to się nie będzie rozbierać w filmie. Czernecki to drugi Karolak, Breszki nigdzie nie biorą to się chwyciła co dali a Witkowski się przeniósł z Netflixa do Amazona. Oni nie mają poczucia wstydu i jak się im napisze,że w badziewiu zagrali to usuwają komentarze he he he

ocenił(a) film na 2
Witwiktor

Kiedyś rozmawiałem z Marcelem Sabatem o jednym z jego filmów i powiedziałem że nie idę do kina na ten film bo krytyka go zjechała to mi powiedział żebym poszedł bo wcale taki zły nie jest a jego rola jest dobra a krytycy specjalnie go krytykują aby dać sobie rozgłos. Podobnie jest z tymi aktorami z tego szamba.