PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10060182}
6,5 20 tys. ocen
6,5 10 1 20384
6,5 29 krytyków
Caddo Lake
powrót do forum filmu Caddo Lake

To było tak, że ta młoda to od razu była tak stara że już nie żyła i ona znalazła te ćmy.
I potem jak jej wnuczka wyrwała zęba, to ona się wściekła, ukradła łódkę i się nabiła na patyk.
No to syn ją uratował i poszła do szkoły, zrobiła sobie kilka fotografii, a potem go urodziła i on się zakochał w tej rudej co myślała że jej córka jest kochanką tego co ukradł łódkę i ją zbiła na parkingu, bo ona ukradła ten medalik z lusterka.
No i potem ta wnuczka co była siostrą swojej babki (przybraną) ukradła swoją łódkę bo się wściekła na matkę co jej nie chciała pokazać testamentu jej ojca i porozbijała talerze.
No bo ona nie wiedziała, że on jeszcze tej jej łódki nie ukradł!
A potem to już się wszystko wyjaśniło, bo ona miała to zdjęcie co wydrukowała zanim ją matka zbiła.
Tylko nie wiem dlaczego ta tama jebła?
Pewnie przez jakiegoś miejscowego Tuska, co zamiast solidnie budować, to tylko rozdawał kasę na te pińcetplusy...
No to tak to właśnie było ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
suszyMie

A ja myślę, że ten film jest niespoilerowalny ;) I chyba nie ma żadnego znaczenia kto na kogo głosował. Bo u nas nie ma na kogo głosować... ;)

kotlet4ever

Ja głosowałem na Trumpa. :)

suszyMie

Za to oddajac glos na PO juz rozumiesz ten film jeszcze zanim go wyprodukowali bo tvn ci wyjasnil ze jestes nowoczesnym europejczykiem

xyz787980

Tak było. Potwierdzam. Świenty Jan Pawel LL.

ocenił(a) film na 5
xyz787980

Debil

ocenił(a) film na 6
suszyMie

Debilne podejście. Po co mieszać w taki film politykę. Ba nawet nie politykę, tylko upodobania polityczne. W głowie kalafior zamiast mózgu…

t_welna

zgadza się, nie wiem po co kotlet4ever wmieszał w swój opis filmu politykę, ale widocznie ma kotlet z kalafiorem zamiast mózgu. słusznie mu to wytknęłaś.

suszyMie

Typowy POj.b...

markowaw

A fe, czemu się tak brzydko wypowiadasz o kotlet4ever?

suszyMie

I do tego tępy

markowaw

Ktoś cię musi nauczyć kultury, lewacki pomiocie, skoro rodzicom się nie udało...

suszyMie

Ja chociaż znam swoich rodziców żałosny pajacu :)

markowaw

Zapewne są z ciebie bardzo dumni xd

suszyMie

Owszem, szkoda, że nie znasz tego uczucia xd

markowaw

Dla mnie najważniejsze, żebyś to ty się czuł dobrze, mój słodki cukiereczku :]

suszyMie

Lubię takie jak ty, strasznie kwiczą xd

suszyMie

Kończąc tą "dyskusję" - ciągnij kichę maleńka bo po to żyjesz :) Bez odbioru

suszyMie

Głosy ci mówią łukaszku? Xd

markowaw

Szukasz chłopaka mareczku? Pomyliłeś adresy, wracaj do swojego klubu lpgxyz+

suszyMie

A ty brunatny łukaszku wracaj do nory z której wypełzłeś, pohajlować ze swoimi koleżkami naziolami.

ocenił(a) film na 6
suszyMie

A na Max za to jakiś PiSgnięty zaliczył ten film do gatunku horror. Wszystko wina, Tuska !.

jazdowicz2666

Będąc Polakiem kibicujesz Chelsea, nie potrafisz poprawnie używać przecinka, typowy PO.eb xd

ocenił(a) film na 6
markowaw

Dzieci i PiSgnięci głosu nie mają. Bo później rządzą krajem takie karły Kaczyńskie :D

jazdowicz2666

Nadal POebana interpunkcja, daj już spokój bo w języku polskim ewidentnie ci nie idzie pajacu.

ocenił(a) film na 6
markowaw

Ok PiSgnięty, idź już spać i nie bredź. Ja mieszkam w Anglii i wolę język angielski.

jazdowicz2666

O to właśnie chodzi POpaprańcu :)

ocenił(a) film na 6
markowaw

Ok PiSgnięty

kotlet4ever

A piątek szedłem do Biedronki , spotkałem kumpla i on mi gada że siostra jego ma nowego mena.. Ponoc powinienem go znac ale jakos nie kojarze. On niedawno z wojska wyszedl i teraz roboty szuka.

ocenił(a) film na 8
sztolnia_von_witowsky

A to ja wiem - to jest ciotki Gośki kuzyna szwagra brat.
Jak moja wieszała pranie, to on szedł na ryby jak się listonosz wywalił na rowerze bo go śmieciarka potrąciła obok domu sołtysa jak on płot malował.

sztolnia_von_witowsky

Z wojska się od tak nie wychodzi:/ tylko na emeryturę idzie w wieku 42l ;)

waleczny_kurczak_III

sztolnia_von_witowsky nie napisał, że chodzi o polskie wojsko. ;)

ocenił(a) film na 7
sztolnia_von_witowsky

A to nie ten, co rozpętał drugą wojnę światową, a później uciekł w przyszłość i teraz znów próbuje? :D

kotlet4ever

Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.

ocenił(a) film na 8
Freeman_10

Fajnych masz kolegów...
Ten Paweł to narobił księdzu do megafonu bo nie chciał iść na pielgrzymkę.
To było wtedy jak Krysi ukradli te wrotki co je na komunię dostała jak myśmy lepili pierogi bo był zakaz wstępu do lasu jak ten chińczyk zjadł nietoperza.

ocenił(a) film na 8
kotlet4ever

Tama jebla, żeby gość mógł się utopić ^^

ocenił(a) film na 8
KatarzynaS89

Po co jebła to ja wiem.
Nie wiem tylko dlaczego? ;)

ocenił(a) film na 7
kotlet4ever

No bo przeniosła się w taka przeszłość, że jeszcze wtedy żelaza nie znali. i stwierdziła, że skoro jej nie znają, to ona sobie jebnie.

ocenił(a) film na 8
AJGOR_2

Twoja teoria jest interesująca, ale bardzo mało prawdopodobna.
Bośmy się tu dowiedzieli, że żeby se w czasie hopsasać, to trzeba się przemieszczać po bagnisku.
Widziałeś kiedyś tamę co łazi po bagnisku?
Po drugie - jakby nawet tak było jak mówisz, to ta tama by jebła w przeszłości (jak jeszcze nie znali żelaza) i on by się nie utopił, bo tej tamy by już dawno nie było!
Poza tym - ona ta tama jakaś licha była - mi się widzi, że ktoś normalnie cement podwędził z budowy... ;)

ocenił(a) film na 7
kotlet4ever

:D No to chyba Polacy ja budowali. To też mógł by być powód, żeby jebnąć :)

ocenił(a) film na 8
AJGOR_2

No też nie - znów przywaliłeś jak łysy grzywą o kant kuli ;)
Takie wielgachne tamy jak ta w Solinie i ta we Włocławku stoją już ponad 55 lat i nawet kropelki nie upuściły.
A to budowali Polacy (i to za tzw. "komuny"! ;)

ocenił(a) film na 7
kotlet4ever

Bo za komuny było lepiej :D ;D ;D

ocenił(a) film na 8
AJGOR_2

Pewnie że było lepiej!
Duża flaszka miała 0,75 litra, a teraz ma 0,7 (a były też takie co miały caluśki liter!)
Ćwiartka miała 0,25 litra, a teraz ma 0,2
A kostka masła miała uczciwe 250 g, a teraz to już ma tylko 170 g
Chujniazgrzybnią teraz jest proszę pana! ;)

kotlet4ever

Bardzo chciałbym poczytać twoje inne recenzje. Jestem świeżo po seansie tego filmu i naprawdę genialnie go streściłeś. Pozostaje pod wrażeniem

ocenił(a) film na 8
kusmirski_pawel

Chyba nie wiesz coś właśnie uczynił bracie...
Mam nadzieję, że Twój psychiatra uważał na zajęciach i na dodatek jest tak bogaty, że pracuje teraz jako wolontariusz.
Ale masz ciało coś chciało - zaproszenie przyjęte ;)

ocenił(a) film na 8
kotlet4ever

ale po ch.. we wszystko mieszać Politykę..? czy musimy na każdym kroku pokazywać jakimi jesteśmy zaściankowymi Polaczkami z zadrami w środku? bez tego nawet bym pochwalił...

ocenił(a) film na 8
SWoland

Pochuj taki, że polityka jest nieodłączną częścią naszego życia.
I to nie my to robimy, tylko ONI.
My im się nie wpychamy w ich życie, a ONI to robią w każdej minucie.
I nie jesteśmy "zaściankowymi Polaczkami", a dumnymi ludźmi którzy chcą tylko sobie normalnie żyć we własnym kraju.
A te zwyrodnialce nam wmawiają, że ONI wiedzą lepiej jak mamy żyć i co dla nas jest lepsze.
Dlatego właśnie powinni zniknąć i dlatego ich nienawidzę.
Bez wyjątku z jakiej są partii - to wszystko są szkodniki i wrzody ropiejące na naszych tyłkach!
No to właśnie dlatego...