To było tak, że ta młoda to od razu była tak stara że już nie żyła i ona znalazła te ćmy.
I potem jak jej wnuczka wyrwała zęba, to ona się wściekła, ukradła łódkę i się nabiła na patyk.
No to syn ją uratował i poszła do szkoły, zrobiła sobie kilka fotografii, a potem go urodziła i on się zakochał w tej rudej co myślała że jej córka jest kochanką tego co ukradł łódkę i ją zbiła na parkingu, bo ona ukradła ten medalik z lusterka.
No i potem ta wnuczka co była siostrą swojej babki (przybraną) ukradła swoją łódkę bo się wściekła na matkę co jej nie chciała pokazać testamentu jej ojca i porozbijała talerze.
No bo ona nie wiedziała, że on jeszcze tej jej łódki nie ukradł!
A potem to już się wszystko wyjaśniło, bo ona miała to zdjęcie co wydrukowała zanim ją matka zbiła.
Tylko nie wiem dlaczego ta tama jebła?
Pewnie przez jakiegoś miejscowego Tuska, co zamiast solidnie budować, to tylko rozdawał kasę na te pińcetplusy...
No to tak to właśnie było ;)
A ja myślę, że ten film jest niespoilerowalny ;) I chyba nie ma żadnego znaczenia kto na kogo głosował. Bo u nas nie ma na kogo głosować... ;)
Za to oddajac glos na PO juz rozumiesz ten film jeszcze zanim go wyprodukowali bo tvn ci wyjasnil ze jestes nowoczesnym europejczykiem
Debilne podejście. Po co mieszać w taki film politykę. Ba nawet nie politykę, tylko upodobania polityczne. W głowie kalafior zamiast mózgu…
zgadza się, nie wiem po co kotlet4ever wmieszał w swój opis filmu politykę, ale widocznie ma kotlet z kalafiorem zamiast mózgu. słusznie mu to wytknęłaś.
A na Max za to jakiś PiSgnięty zaliczył ten film do gatunku horror. Wszystko wina, Tuska !.
Dzieci i PiSgnięci głosu nie mają. Bo później rządzą krajem takie karły Kaczyńskie :D
Ok PiSgnięty, idź już spać i nie bredź. Ja mieszkam w Anglii i wolę język angielski.
A piątek szedłem do Biedronki , spotkałem kumpla i on mi gada że siostra jego ma nowego mena.. Ponoc powinienem go znac ale jakos nie kojarze. On niedawno z wojska wyszedl i teraz roboty szuka.
A to ja wiem - to jest ciotki Gośki kuzyna szwagra brat.
Jak moja wieszała pranie, to on szedł na ryby jak się listonosz wywalił na rowerze bo go śmieciarka potrąciła obok domu sołtysa jak on płot malował.
A to nie ten, co rozpętał drugą wojnę światową, a później uciekł w przyszłość i teraz znów próbuje? :D
Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.
Fajnych masz kolegów...
Ten Paweł to narobił księdzu do megafonu bo nie chciał iść na pielgrzymkę.
To było wtedy jak Krysi ukradli te wrotki co je na komunię dostała jak myśmy lepili pierogi bo był zakaz wstępu do lasu jak ten chińczyk zjadł nietoperza.
No bo przeniosła się w taka przeszłość, że jeszcze wtedy żelaza nie znali. i stwierdziła, że skoro jej nie znają, to ona sobie jebnie.
Twoja teoria jest interesująca, ale bardzo mało prawdopodobna.
Bośmy się tu dowiedzieli, że żeby se w czasie hopsasać, to trzeba się przemieszczać po bagnisku.
Widziałeś kiedyś tamę co łazi po bagnisku?
Po drugie - jakby nawet tak było jak mówisz, to ta tama by jebła w przeszłości (jak jeszcze nie znali żelaza) i on by się nie utopił, bo tej tamy by już dawno nie było!
Poza tym - ona ta tama jakaś licha była - mi się widzi, że ktoś normalnie cement podwędził z budowy... ;)
No też nie - znów przywaliłeś jak łysy grzywą o kant kuli ;)
Takie wielgachne tamy jak ta w Solinie i ta we Włocławku stoją już ponad 55 lat i nawet kropelki nie upuściły.
A to budowali Polacy (i to za tzw. "komuny"! ;)
Pewnie że było lepiej!
Duża flaszka miała 0,75 litra, a teraz ma 0,7 (a były też takie co miały caluśki liter!)
Ćwiartka miała 0,25 litra, a teraz ma 0,2
A kostka masła miała uczciwe 250 g, a teraz to już ma tylko 170 g
Chujniazgrzybnią teraz jest proszę pana! ;)
Bardzo chciałbym poczytać twoje inne recenzje. Jestem świeżo po seansie tego filmu i naprawdę genialnie go streściłeś. Pozostaje pod wrażeniem
Chyba nie wiesz coś właśnie uczynił bracie...
Mam nadzieję, że Twój psychiatra uważał na zajęciach i na dodatek jest tak bogaty, że pracuje teraz jako wolontariusz.
Ale masz ciało coś chciało - zaproszenie przyjęte ;)
ale po ch.. we wszystko mieszać Politykę..? czy musimy na każdym kroku pokazywać jakimi jesteśmy zaściankowymi Polaczkami z zadrami w środku? bez tego nawet bym pochwalił...
Pochuj taki, że polityka jest nieodłączną częścią naszego życia.
I to nie my to robimy, tylko ONI.
My im się nie wpychamy w ich życie, a ONI to robią w każdej minucie.
I nie jesteśmy "zaściankowymi Polaczkami", a dumnymi ludźmi którzy chcą tylko sobie normalnie żyć we własnym kraju.
A te zwyrodnialce nam wmawiają, że ONI wiedzą lepiej jak mamy żyć i co dla nas jest lepsze.
Dlatego właśnie powinni zniknąć i dlatego ich nienawidzę.
Bez wyjątku z jakiej są partii - to wszystko są szkodniki i wrzody ropiejące na naszych tyłkach!
No to właśnie dlatego...