PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486826}

Camp Rock 2: Wielki finał

Camp Rock 2: The Final Jam
2010
5,6 24 tys. ocen
5,6 10 1 24082
3,7 6 krytyków
Camp Rock 2: Wielki finał
powrót do forum filmu Camp Rock 2: Wielki finał

ten film to jakaś kompletna masakra... to miał być rock? a w dodatku muzyka, teksty piosenek i wszystko inne do dupy. Kompletna porażka na całej linii.

użytkownik usunięty
Elenaa

Masz rację, mnie też to trochę razi, że film ma tytuł "Camp Rock". Lepsza nazwa, dla tego filmu, to raczej "Camp Pop" ;D Ale ogólnie ani muzyka ani film nie były aż tak złe.

ocenił(a) film na 6

Jak na film disneya ten był całkiem fajny:D Muzyka świetna chociaż rzeczywiście tytuł filmu chyba nie do końca jest zgodny z prawdą...

Lola140392

"Jak na film Disneya ten był całkiem fajny"??? No to Disney przewraca się w... zamrażarce. Przyznam się, nie oglądałam jeszcze CR2, ale że jutro leci na Jedynce, to aż obejrzę i się wypowiem dokładnie. Ale jak ktoś pisze w ten sposób, jakby filmy Disneya ogólnie nie były dobre a to dżonasowe cóś było fajne, to się we mnie gotuje. Ja się wychowałam na Disneyu i uważam, że to, co teraz serwuje Disney Channel nijak się ma do arcydzieł tej wytwórni sprzed ponad 50 lat, a nawet tych sprzed 15 jak Pocahontas, Król Lew,czy Toy Story.

ocenił(a) film na 4
romantic

Wyluzuj, romantic. Do produkcji DISNEY CHANNEL należy podchodzić z odpowiednim dystansem, gdyż są to filmy TELEWIZYJNE i już z góry trzeba założyć, że będą prawdopodobnie niszowe. Dlatego porównywanie ich do arcydzieł, a zwłaszcza animowanych, które, jako kinowe są z zasady lepsze, nie jest na miejscu.

DISNEYMANIAK

Chciałam zauważyć, że filmy z mojego dzieciństwa, jak np. "Król lew" popłakałam się. Wzruszające, pobudzające emocje w dziecku? A czego oni teraz profanują pracę Walta Disneya? Straszne...

romantic

Zgadzam się z Tobą romantic. To była sztuka. A teraz? Odwalone gówno.

ocenił(a) film na 6
romantic

Mnie nie chodziło wcale o to... Trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem... Chodziło mi o filmy DC a nie o klasycznego Disney'a... Ja uważam że filmy Disney Channel nie mają wspólnego nic z Waltem Disney'em, chociaż mówi się że są produkcjami Disney'a. Ja tam traktuję je jako zwykłe filmy familijne/młodzieżowe itd. I nie musisz od razu na mnie naskakiwać bo też wychowałam się na klasycznym Disney'u i większość tego co robi teraz DC to badziewia. Ale pod wieloma względami dla mnie CR2 jest ok. Chociaż rocka malutko w nim było, a gra aktorów jest słaba(chociaż nie wymagam jakiś uzdolnień aktorskich, bo to początkujący aktorzy).

Lola140392

Ale reklamowane jest nazwiskiem Walta DISNEYA. DISNEYA. Umiesz czytać? Zwalili się tam wszyscy na całej linii i tyle.

ocenił(a) film na 6
Elenaa

Umiem czytać nie martw się o to... Nic w tym dziwnego że są reklamowane nazwiskiem Disney'a bo to jest jeden wielki koncern Walta Disney'a! Robi się tam i filmy animowane i te filmowe też. A takze seriale DC, DXD i Playhouse... Dobra ja nie mam zamiaru się z nikim kłócić zwłaszcza o coś takiego... Tylko uprzejmie cię informuję że nie jestem jedną z tych głupiutkich hihi nastolatek, które lecą na byle co... Ja sama dałam CR 6/10 i to jest moja obiektywna opinia. Bo nie wynudziłam się na nim ale też mnie jakoś specjalnie nie wciągnął. Moja ocena jest głównie za muzykę...:) Pozdro

użytkownik usunięty
Elenaa

To chyba znak, że potrzebują kogoś takiego jak ty :)

ocenił(a) film na 1
Elenaa

w drugiej części się przynajmniej pocałowali^^

ocenił(a) film na 1
Elenaa

Zgadzam się z tobą w 100%! Disney się w grobie przewraca wiedząc co reklamują jego nazwiskiem. Przecież on był perfekcjonistą. A teraz te żałosne komedyjki... A co do camp rocka to ten cały ,,film'' tylko kaleczy dobre imię rocka.I do tego te układy taneczne... machać łapami to i ja bym umiała.1/10...

Lady_Gaga97

Zgadzam się z Tobą, Lady Gago. Ja sama jestem rockmanką a jak widziałam to gówno to po prostu miałam deprechę załatwioną, że tak bezczelnie wyśmiewają dobre imię tych co rocka stworzyli i go grają, kochają.