No bo szef obozu camp star wysłał ogłoszenia do wszystkich co mają komórki i zagłosowali na camp star
a mi się podobało to, że nie zrobili plastikowego happy endu, ale pokazali chociaż namiastkę realizmu.
A dlaczego wygrana Camp Rock byłaby plastikowym happy endem? Według mnie ich wygrana mogłaby byc równie realna co Camp Star.
może przegrali, ale można ich uważać za wygranych, w końcu na koniec, pokazali, ze wszyscy chcieli do Camp rocka, rezerwacje na następny rok itd. ;) ja tam uważam, ze to dobrze się skończyło ;)
No tak może nie odnieśli zwycięstwa, ale zyskali sympatię i szacunek ze strony innych obozowiczów, a to jest najważniejsze :)
Dobrze, że Camp Rock nie wygrali, bo wtedy całkiem byłby beznadziejny film;/! Wiaodmo, że nie mieli szans z CS, iż szef obozu włożył dużo kasy aby głosowali na jego obóz. Jak dla mnie film zasługuje na 4/10
W innym sensie to camp rock wygrał;) bo co dało alexowi turnerowi ze wygral pojedynek, skoro nowi obzowicze chcieli być w camp rock a nie w camp star?
Ale na jedno pomyślcie czy głosowali byście na zespół który nie widzicie? gdzie nie słyszeliście? bo w końcu wysyłali smsy w ten sposób