Camp Rock 2: Wielki finał

Camp Rock 2: The Final Jam
2010
5,6 24 tys. ocen
5,6 10 1 24174
3,6 5 krytyków
Camp Rock 2: Wielki finał
powrót do forum filmu Camp Rock 2: Wielki finał

W tej części pokazano, że niesprawiedliwość wygrywa.

ocenił(a) film na 1
kiwi21

No bo szef obozu camp star wysłał ogłoszenia do wszystkich co mają komórki i zagłosowali na camp star

Ellen Page

Wiem wiem, że to w ten sposób ale jakby nie było to nie powinno być tak.

ocenił(a) film na 1
kiwi21

a mi się podobało to, że nie zrobili plastikowego happy endu, ale pokazali chociaż namiastkę realizmu.

Yukakao

A dlaczego wygrana Camp Rock byłaby plastikowym happy endem? Według mnie ich wygrana mogłaby byc równie realna co Camp Star.

ocenił(a) film na 6
bartez13_17

może przegrali, ale można ich uważać za wygranych, w końcu na koniec, pokazali, ze wszyscy chcieli do Camp rocka, rezerwacje na następny rok itd. ;) ja tam uważam, ze to dobrze się skończyło ;)

herc_ules

No tak może nie odnieśli zwycięstwa, ale zyskali sympatię i szacunek ze strony innych obozowiczów, a to jest najważniejsze :)

bartez13_17

i tak wydaje mi sie ze camp star mieli lepszą piosenkę mimo że chciałam zeby camp rock wygrało

kiwi21

Dobrze, że Camp Rock nie wygrali, bo wtedy całkiem byłby beznadziejny film;/! Wiaodmo, że nie mieli szans z CS, iż szef obozu włożył dużo kasy aby głosowali na jego obóz. Jak dla mnie film zasługuje na 4/10

gr8l

W innym sensie to camp rock wygrał;) bo co dało alexowi turnerowi ze wygral pojedynek, skoro nowi obzowicze chcieli być w camp rock a nie w camp star?

Bregota_2

Rację trochę masz, ale ... w telewizji gdzie kamerowano ten program to Camp Star wygrał

kiwi21

Ale na jedno pomyślcie czy głosowali byście na zespół który nie widzicie? gdzie nie słyszeliście? bo w końcu wysyłali smsy w ten sposób

ocenił(a) film na 7
kiwi21

A ja spodziewałem się, że Camp Rock przegra. Być może skuszą się na trzecią część filmu w której Camp Rockersi się zrewanżują? To byłaby apokalipsa... :D