Camp Rock 2: Wielki finał

Camp Rock 2: The Final Jam
2010
5,6 24 tys. ocen
5,6 10 1 24174
3,6 5 krytyków
Camp Rock 2: Wielki finał
powrót do forum filmu Camp Rock 2: Wielki finał

OMG !!

ocenił(a) film na 9

Normalnie szok. Szczerze to chciałam go obejrzeć, ale myślałam , że rozwalą go tak jak 2 część HSM. A tu proszę jaki suprajs ;D
Jestem pod wrażeniem i zwracam honor.
Cały czas coś nowego. Cały czas coś się dzieje. Muzyka świetna !

Właśnie.. Muzyka. Nie powiem że w 1 części była słaba, ale muzyka z 2 to po prostu rewelka! I naprawdę bardzo podobały mi się piosenki tego obozu Camp Star. Obie ;) Słodkie. Demi i reszta też dali niezły popis wokalu .

Co do tego Wielkiego Finału to myślałam że Camp Rock oczywiście wygra.. Jak to w filmach dla nastolatków. xd A tu proszę, jednak kolejna pomyłka.

Ale wszystkie te moje pomyłki wyszły na korzyść filmowi ;)

Kocham CR 2 po prostu ;)
Polecam !

ocenił(a) film na 5
monyczkamala

Mam podobne odczucia co do filmu aczkolwiek jeśli mowa o soundtracku to spodziewałam się piosenki z większą pompą jeśli chodzi o Camp Rock i Final Jam :)

użytkownik usunięty
monyczkamala

Oo i tutaj się Monika różnimy. :)
Ja zdecydowanie wolę pierwszą część. Ta była dla mnie nudnawa i nieco banalna, nie licząc zakończenia i niektórych wyjątków.
Rzeczywiście, muzyka jest bardzo fajna, chociaż tej w jedynce nie nazwałabym słabą.
Nieprzewidywalne i oryginalne zakończenie to też duży plus.

Podsumowując daję 7/10, ale gdyby nie te dwa plusy i fakt, że jest to kontynuacja jednego z moich ulubionych filmów, dałabym 6.

PS Serio sądzisz, że 2 część HSM jest dużo gorsza od pierwszej? Ja wolę drugą, ale pierwsza też okej.

W każdym razie każdy ma swój gust.

Pzdr. :)

ocenił(a) film na 9

Niee. No fakt, źle napisałam , bo tez wole 2 część HSM ;p
Chodziło mi raczej o to, że był ten sam wątek. Oni się spotykają, oni się kłócą i potem godzą piosenka i koniec .

;D

ocenił(a) film na 7

jedynka rządzi :D jest mniej schematyczna niż dwójka