Camp Rock 2: Wielki finał

Camp Rock 2: The Final Jam
2010
5,6 24 tys. ocen
5,6 10 1 24174
3,6 5 krytyków
Camp Rock 2: Wielki finał
powrót do forum filmu Camp Rock 2: Wielki finał

Po co kręcą ten szajs? Ah no co ja się dziwie: Ekipa, która tworzy następne części dobrze wie, że słit nastolatki kochają dżonasów brudasów, a jeszcze inne słit nastolatki kochaja debi lowato. Kiedy dorośniecieeeee.

BeautyAndStupid

Po co tacy ludzie wypowiadają się na forum?
Rozumiem, że masz własne zdanie na temat tego filmu, ale zrozum, że niektórym ludziom podoba się on. Każdy ma inny gust i powinnaś to uszanować, a nie obrażać innych!
Kiedy zmądrzejesz?

Paulinqqqa

ale to jest nienormalne. to nie powinno być określane mianem filmu. bo film ma fabułę, a tutaj najważniejsza jest obsada i nic poza tym.
z resztą, co ja będę gadać z kimś kto ma słit pokemonowe "q" w nicku -.-

BeautyAndStupid

Jak ja byłam dzieckiem to oglądałam Kaczora Donalda, Myszę Miki, Mulan czy Pocahontas. Teraz niestety jest moda na takie odmużdżacze. Dobrze, że nie jestem dzieckiem, bo z pewnością też bym oglądała te szmiry i źle by to wpłynęło na moją psychikę. Nadeszła era Hanny Montany, Justinów Bibeberów i innych. Zawsze marzyłam, by wrócić do czasów dzieciństwa, ale widząc to wszystko, moje serce się raduje, że już dorosłam i nie uczestniczę w tej chorobie...

Progresywna

A ja nie jestem już dzieckiem i jakoś umiem pogodzić oglądanie tych jak to nazwałeś szmir z bajkami które oglądałam jako mała dziewczynka: mulan, pocahontas, myszką miki, donalndem i wieloma innymi. Sądzę, że to społeczeństwo zrobiło się za leniwe na szukanie w niektórych rzeczach sensu. Albo jest za głupie. Teletubisiów nikt nie potępił, a odmużdzają, ale filmy w których przedstawione jest, że należy walczyć o przyjaciół i szanować innych są potępiane. Ciekawe, że potępiają je właśnie osoby, które nie potrafią szanować innych ludzi i ich poglądów.

Nie żeby miał to być przytyk dla kogoś tutaj.

Progresywna

Hola, hola.
Uważam, że takie filmy są dobre jeżeli ktoś aktualnie nie ma ochoty na nic ambitniejszego.
Film nie był najgorszy, muzyka całkiem niezła, choć nie przepadam za słodziutkim wizerunkiem gwiazdek Disneya, to mimo wszystko jest to całkiem niezła rozrywka na letni dzień. Przyjemnie jest popatrzeć na ludzi, którzy mają jakąś pasję i którym mimo wszystko, mimo przeciwności zawsze się układa. To nierealne ale budujące.
Co do Demi Lovato to uważam, że ma talent aktorski a w duecie ze Sterlingiem Knightem są genialni.
Ciekawe które z Was potrafiło by zagrać tak naturalnie w komediowym serialu. Wiem, że wśród mrocznych i złych emo nastolatek panuje trend na krytykę czegoś, czego się nie widziało. Podsumuję mottem 'żyjmy i dajmy żyć innym'
ale i również 'co za dużo to nie zdrowo' i jak to powiedział nasz poeta Jan Kochanowski złotym środkiem jest umiar.
A więc wszystko z umiarem Moi Drodzy ;-)

Fantazjana

No i brawo dla Fantazjany, ktoś tu widzę ma zdrowe podejście do sprawy z dystansem i z umiarem:)

Fantazjana

też uważam, że raz na jakiś czas obejrzenie takiego odmużdżacza szkód wielkich nie pozostawi.
A co do twojej wypowiedzi: "i jak to powiedział nasz poeta Jan Kochanowski złotym środkiem jest umiar." nie wiem czy chciałaś się pochwalić swoją znajomością filozoficzną, ale trochę ci to nie wyszło. O "złotym środku" nie powiedział Kochanowski, tylko Epikur, Kochanowski tylko małpował jego filozofię. Nie chciałam żeby to zabrzmiało wrednie, po prostu taka ciekawostka przyrodnicza xD

użytkownik usunięty
Progresywna

Jak to nie uczestniczysz, a co tutaj robisz?:)

w ogóle skąd ta nazwa Camp Rock jak rock bożę !

BeautyAndStupid

Jak jak kocham takich ludzi...
Beauty and Stupid, chociaż bardziej do drugie, powiedz mi, czy umiałabyć/umiałbyć (bo nawet nie chce mi sie sprawdzac czym jesteś) czy umiał bys zaśpiewać jak jonasi, demi lovato? albo już w ogóle hannah montata?czemu, ludzie są tacy ograniczeni. To się po prostu nazywa talent, a to co wy tu co poniektórzy robicie, zazdrość, przez duże Z. Obrażacie disnaya i 'gwiazdki' disnaya. poobrażajcie sobie Justina Timberlake, Christine Aguilere, Ushera. Oni byli w 'klubie myszki mickey' - dawny odpowiednik 'disnaya'. Młodzi ludzie w taki sposób się wybijają. Bo innego sposobu nie widzieli. Powinniście docenić chociaż ich odwagę, jeżeli talentu nie umiecie. Niech sobie ktoś posłucha jak Demi Lovato śpiewa hymn stanów zjednoczonych i potem wyjdzie na station przed milionem ludzi i zaśpiewa tak samo, a potem jej ubliża. jej i innym wschodzącym, młodym artystą.
Fantazjana - dzieki że jesteś ponad to wszystko.

JennyW

wiesz co jest dużo gwiazd o niebo lepszych niż te wszystkie Disnejowskie powiem ci jeszcze że połowa nich wychodzi na scenę i śpiewa z playbecku a np. taka witney huston ona jest gwiazdą i ma świetny głos a to jest tylko przykład osobiście nie należę do osób które jej słuchają bo słucham znaczenie innej muzyki takiej jak punk i rock więc skąd ta nazwa filmu "Camp rock " hmm....jaki Rock oni w ogóle tego nie śpiewają a śpiewają o jakiś nadętych nastolatkach którzy mają z dużo kasy w kieszeni i są rozkapryszone bo Disney nie umie znaleźć innych gwiazd tylko każda jej kopią drugiej nic nowego a ich filmy są tylko o tym samym !

kacha018

Ej a może ktoś mi powie że kaczor donald był bajką edukacyjną?To było głupie i tyle.Byliście w tym samym wiku co ta wiara co ogląda disney channel i było to dla was fajne.Więc nie rozumie wiary która objeżdża ludzi którzy to oglądają.Każdy ma prawo robić co chce.Jeśli ja będe chciał obejżeć camp rock to to zrobie i nikt nie będzie miał prawa mi zabronić.
I jeszcze jedno do kacha018 :a jak mieli to nazwać?camp rockpop?;/ a może nie zauważyłaś że instrumentem którym pasługują się osoby grające muzyke rock jest gitara?albo np perkusja?myślimy troche

tomciooo10

Spróbujcie spojrzeć na to trochę inaczej. Jasne, dzieciaki teraz żyją Hanną Montaną, czy Justinem Bieberem, a w sklepach są nawet lizaki sygnowane tymi nazwiskami, ale nic na to nie poradzimy. Myślę, że teraźniejsze gwiazdki Disneya zasługują na tymczasową sławę, potrafiły się wybić spośród innych młodych talentów, jako tako śpiewają, a Jonas czy Miley Cyrus mają całkiem bogatą dyskografię, jak na młodych ludzi. Kto wie, może ich sława skończy się na Disneyu, a może uda im się tak jak Timberlakowi, Aguilerze, czy chociażby Hilary Duff. A Camp Rock obejrzany bez dubbingu naprawdę nie jest taki zły, wręcz idealny wakacyjny film. Szkoda tylko, że nie wszystkie dzieciaki rozumieją, że to tylko film, a prawdziwe życie już nie będzie tak idealne jak w tv. Rodzice powinni wytłumaczyć to dzieciom, zanim posadzą je na pół dnia przed telewizorem, bo niektórym faktycznie może grozić niezłe odmóżdżenie:)

tomciooo10

Tak przy okazji Perkusja czy gitara jest używana w prawie każdym stylu muzycznym a posłuchaj sobie prawdziwego Rocka i porównaj go z piosenka mi z tego filmu w tedy zobaczysz czemu się dziwie że nazwali to "Camp ROCK" o potem się wypowiadaj dobrze ;*

tomciooo10

Tak przy okazji Perkusja czy gitara jest używana w prawie każdym stylu muzycznym a posłuchaj sobie prawdziwego Rocka i porównaj go z piosenka mi z tego filmu w tedy zobaczysz czemu się dziwie że nazwali to "Camp ROCK" a jak nie wierzysz to poczytaj sobie np.http://pl.wikipedia.org/wiki/Muzyka_pop http://pl.wikipedia.org/wiki/Jazz http://pl.wikipedia.org/wiki/Reggae to tylko pare przykładów i jak to przeczytasz to potem sie wypowiedz ;*

kacha018

Mimo że nie ruszają mnie ani nie zachwycają takie filmy szczególnie z Disneya ;) to film CampRock mi się podobał!
Nie podobają mi się jonasi nie szaleję za nimi...nie podobają mi się ich ciuchy to bardzo cenię Demi lovato!
jest na prawdę dobrą aktorką ;)
Oglądnęłam camp Rock i program Ochrony księżniczek i powiem szczerze że bardzo mi się spodobała Demi
Piosenki były zdecydowanie u mnie na nie..podobały mi się tylko 2...Piosenka końcowa i REWELACYJNA PIOSENKA
,,be cool'' z równie rewelacyjną Meaghan Jette Martin)

BeautyAndStupid

po to żeby takie "dorosłe" dzieci jak Ty miały sie o co pultać. Ten kanał jest przeznaczony głównie dla młodych nastolatków i dzieci, nie podoba sie to sie nie wypowiadaj na takim forum bo Cie zjadą.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem