Camp Rock 2: Wielki finał

Camp Rock 2: The Final Jam
2010
5,6 24 tys. ocen
5,6 10 1 24174
3,6 5 krytyków
Camp Rock 2: Wielki finał
powrót do forum filmu Camp Rock 2: Wielki finał

Nawet nie było jeszcze premiery tego filmu a już jest ocena 8-9.... normalnie porażka...

ocenił(a) film na 10
SYLWIA95

porazka to jestes ty...pewnie sama dalas 10...tylko nie chcesz sie do tego przyznac hehe poprostu nikt w to nie wierzy ze moga spiepszyc 2 czesc...bo pierwsza byla mega i dobrze o tym...a jesli uwazasz ze to byl slaby film to co tu robisz? nie lubisz,nie komentuj i tyle...

SYLWIA95

a umiesz czytać wtedy premiera jest na ŚWIECIE i ktoś mógł pojechać np. do Ameryki i tam go obejrzeć najpierw przymyśl wszystkie opcje a potem mow

Queen_J

Nie mówię że 1 część mi się nie podobała.. bo była fajna.. i tylko dlatego weszłam na stronę 2 części.. nie było jeszcze polskiej premiery filmu a ma ocenę między 8-9(i to mnie dziwi) teraz właściwie ma już 7-8... a po 2 to ty mi nie mów że 66 osób które oddały głos na ten film wyjechało do Ameryki i obejrzało tam ten film... bo to jest nienormalne...

SYLWIA95

Witaj w królestwie pokemonów. Najpierw wystawiają ocenę, a potem oglądają. Nawet jeśli film to kupa nie z tej ziemi, to i tak nie zmienią oceny, bo graja tam słiiitaśne JoNaSski.

I_am_a_Bad_Girl

A tak poza tym tego filmu nie ma. Nawet w USA. ;p Zaczynają go kręcić ponoć we wrześniu.

I_am_a_Bad_Girl

No właśnie...a te się na mnie rzuciły jakbym nie wiem co napisała...zresztą choćby nawet ten film wyszedł to i tak napisałam ten post przed premierą...najbardziej mnie rozbawiło to że jedna mi napisała że jestem głupia bo nie pomyślałam że te osoby mogły wyjechać do Ameryki...(no normalnie gdzie ja mam głowę...)

pozdrawiam: "I am a Bad Girl"

SYLWIA95

Ja również nie pojmuję jak można ocenić film nie oglądając go... Wydaje mi się że nasz kochany serwis mógłby zrobić coś takiego żeby oceny można by wystawiać dopiero po premierze danego filmu. Jestem ciekaw jaka będzie średnia ocena po premierze. Pamiętam jak wychodził High School Musical to miał z początku ocenę powyżej 9 a teraz niewiele powyżej 6. Nie chcę tu przewidywać porażki filmu zawczasu ale wcale się nie zdziwię jak podobnie będzie z CR2 tym bardziej że pierwsza część nie ma zbyt wysokiej oceny(6,4), mnie również nie przypadł do gustu. No ale pożyjemy zobaczymy...

siara15madrid

Tak, to jest właśnie to. Film nie miał nawet światowej premiery, ale ocena filmu już jest. :P Cóż... technika idzie na przód prawda? :P
Nie oszukujmy się... filmy Disney'a nie są najwyższych lotów, więc jego średnia po premierze na pewno spadnie. : )

Phonetique

Bo teraz głosy oddają tylko zagorzałe "fanki"...a po premierze wszyscy stwierdzą że to klapa...i będzie tak jak ktoś już napisał wyżej..ocena nagle spadnie.