kocham ten film!
i kocham joe jonasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;*************
juz nie moge sie dwojki doczekac!xDD
Ja też muszę to zobaczyć napewno będzie super xD
uwielbiam ten film <<3 :D
no śliczny jest joe jonas :*
Pozdrawiam :)
Ach...masz racje, ten film to strzał w 10.... a ten Joe Jonas...mmmmmm....ciacho... ;] ;]
Ja też nie moge sie doczekać dwójki.... mam nadzieje że bedzie już niedługo;] a narzaie bede czekać na HSM3 ;] ;]
ale i tak nic nie przebije Camp Rock ;] ;]
Całuski i pozdrowienia dla wszystkich fanów CAMP ROCK :* :* :* :* ;] ;]
Camp Rock top zdecydowanie najlepszy film Disneya.. kto wie czy wogole najlepszy... bo garją w nim JB.. a głównie Joe.. kochny moj:*:* mua:*
Nie moge sie doczekac nastepnej czesci.. a skad wiecie co bedzie w nastepnej?? :P skad wzieliscie to info??
wielki... macie być przyszłością naszego narodu, a zachowujecie się jak rozbrykane przedszkolaki... lubicie ich "bo tak".
ja nie moge.. to z ciebie jakiś przedszolak.. każdy ma chyba filmy które lubi i które nie.. ja np. ten bardzo lubie i twoim zdaniem jestem przedszkolakiem?? ...jak juz to nie mówilam ze lubie ten film "bo tak" (jak to ująłeś) tylko dlatego ze gra w nim mój ulubiony zespół, reszta obsady aktorskiej tez jest świetna, film jest ciekawy i ma świetna sciezke dzwiekowa.. to chyba wystarczy?! ;]
zazwyczaj, to przedszkolakom się podobają BARDZO mało ambitne filmy, w których nie trzeba myśleć;)... a Camp Rock jest więcej jak ponad przeciętną. ach tak, nikogo nie obrażam. tylko stwierdzam fakt.
wiesz.. nie przy wszystkich filmach trzeba myslec.. to jest dla rozrywki.. nie po to aby się czegoś nauczyć. Jak chcesz to możesz nazywać mnie przedszkolakiem bo mnie sie BARDZO podoba (jak ktoś powiedział) ten MAŁO AMBITNY film !
o fajnie to jestem przedszkolakiem. mój starszy też nie mógł wytrzymać ze mną i z moim zamiłowaniem do CR i JB aż sam obejrzał i zmienił zadnie. czyli on też jest przedszkolakiem i nawet on też bardzo lubi ten film.
to nie stwierdzaj tych swoich faktów bo są aroganckie i nietrafne a jak Ci się CAMP ROCK nie podoba to co robisz na tym forum!!
acha,czyli jak ktoś chodzi do podstawówki,gimnazjum lub do liceum też jest przedszkolakiem-dziwne przepraszam bardzo nie ich wina że lubią taki film muzyke czy obsade.Ja uważam że w filmie pasuje tylko piosenka ,,This is me'' czy ,,We rock''.Joe Jonas grał jakby szczucznie,Nick tak jakoś a Kevin no cóż zabawnie,a Demi wiem że ma ładny uśmiech ,ale lepiej żeby już tak sie nie szczerzyła.
Ocena filmu 8/10 a kiedyś bym dała 10/10;/
grubo sie myslisz!!! Jesli chodzi o mnie to owsczem.. bardzo lubie JB ale ogolnie film mi sie podobal..kazdy ma swoj gust nie??
są gusta i guściki. jednemu podobają się tacy a innemu inni. i tak musi być. niezależnie czy to film czy jakaś osoba
Film mi sie podobal chociaz juz nie weim czy film czy ten jeden z braci wywarlo na mnie wieksze wrazenie. Pan dostepny od czasu do czasu ma troche racji ten film jest taki prosty jak dla przedszkola ale czy nie o to chodzi, zeby kazdy go zrozumiał? hm... Mnie sie podobal ale wole filmy ktore pobudzaja moja wyobraznie wtedy mam wieksza saysfakcje
Ten film nie jest po to by pobudzić szare komórki do myślenia, tylko po to by dać im odpocząć :) A jeżeli chodzi o przyszłość Polski... no cóż dzięki temu filmikowi (oczywiście to tylko jeden z powodów) zapisałam się do szkoły muzycznej, w końcu nie każdy musi ślęczeć przed książkami całe wieki, każdy ma inne zainteresowania. Niektórzy interesują się czymś innym niż fizyka :) Skoro ktoś uważa, że przyszłość Polski to tylko prymuski w przydużych mundurkach szkolnych to coś tutaj jest nie tak ;]
nie wiem dlaczego tak się czepiacie tych JB.Może im troche sodówka uderzyła do głowy,ale to nie znaczy,że musicie nas fanów obrażać.Zauważyłam,że u nas w Polsce zawsze ktoś podstawia noge jakieś gwiezdzie.Uczepi się i już się nie moge odczepić.Tak to jest teraz.
pieprząc o tym, że swoje dziewictwo stracą po ślubie. jaki normalny nastolatek by powiedział coś takiego?
a własnie że człowiek wierzący.. a nie nienormalny ...jak według ciebie to jest tą sodówka uderzającą im do głowy. to naprawde zal mi ciebie.. To raczej mówi o tym że sa porządni, dobrze wychowani i religijni a nie że im lawa do glowy uderzyla ;/
o matko, iwono, blacku, oni chcą się moherom przypodobać czy co? kto teraz w tych czasach jest tak bardzo religijny, że co niedziele do kościoła, co czwartek na różaniec? no oni na pewno nie, a wy? i to wiem na pewno, że każdemu nastolatkowi w wieku 16-19 lat wstyd wykrzykiwać, że jest się jeszcze prawiczkiem. sami z resztą powinniście wiedzieć jak jest. a nie mi tu będziecie mówić o "dobrym wychowaniu". ja też jestem dobrze wychowany, też łóżko po ślubie, ale religii się zamierzam zrzec. to co oni wykrzyknęli do gazet to nie poprzez religijność, ani tym bardziej dobre wychowanie. zastanawiam się, czy przypadkiem DC nie kazał im wychwalić się tym całemu światu.
unkown user wkurzasz mnie dobrze wychowany na bank nie jesteś a w Boga wątpię żebyś wierzył bo 10 przykazań nie przestrzegasz nie przezywaj JB ani nas fanów bo jak ci w tą mordę strzelę to zobaczysz tłumoku
najwyraźniej masz za ciasny umysł by zrozumieć prawdę o tym całym chrześcijaństwie. i tak, 10 przykazań nie pamiętam bo to mi do życia niepotrzebne.
ooooo nie potrzebne tak to ty wogule masz jakąś religię?a ja ciasnego umysłu nie mam a w Boga wierzę a religi się nie wyrzeknę a ty szkoda słów
na mnie szkoda słów bo co, bo jonasków nie lubię i w boga nie wierzę? to są twoje argumenty?
ja też uważam że takie rzeczy to dopiero po ślubie a jak uważasz że jest inaczej to jesteś sam. A to świadczy o tobie i twoich rodzicach a nie o religijnych i porządnych ludziach!!!!!
to jak ja się zachowuję świadczy o moich rodzicach? a co, niby oni też się tak zachowują? i od kiedy to ludzie religijni są porządni?
też nie mogę się doczekać dwójki. Demi Lovato to najpiękniejsza dziewczyna jaką kiedykolwiek widziałem i jest też bardzo utalentowana. Pięknie śpiewa.
zgadzam się xD
..a jesli chodzi o ich deklarację czystosci.. to nie uważam tego za cos glupiego...zreszta kazdy ma SWOJE zdanie na ten temat!