Camp Rock 2: Wielki finał

Camp Rock 2: The Final Jam
2010
5,6 24 tys. ocen
5,6 10 1 24174
3,6 5 krytyków
Camp Rock 2: Wielki finał
powrót do forum filmu Camp Rock 2: Wielki finał

niech to się wreszcie skończy. może jeszcze Camp rock 3? ;D

Sztuczny_rarytas

A mi się podoba ten film

ocenił(a) film na 4
Iron_Man19

zero morału, denne piosenki. jak dojrzałemu emocjonalnie człowiekowi może się to podobać? chyba że traktujesz to jako komedie to spoko.

ocenił(a) film na 7
Sztuczny_rarytas

Pewnie nieznasz się na dobrych filmach i masz 12 lat i dla ciebie istnieje tylko Hannah Montana (ten kicz)
Więc zostaw miejsce osobą którzy uwielbiają ten film

ocenił(a) film na 4
Big_Krixus

"Więc zostaw miejsce osobą którzy uwielbiają ten film" - pisze się "OSOBOM" ; ) zajmij się najpierw swoją edukacją, a potem możesz wypominać innym wiek ( którego i tak nie zgadłeś/aś)

ocenił(a) film na 10
Sztuczny_rarytas

Sztuczny_rarytas każdy film posiada swoich zwolenników i przeciwników, jak również jest nagrywany z myślą o konkretnej grupie wiekowej. Ten film jest nagrywany dla osób około 12 roku życia lub osób lubiących filmy tego typu. Skoro tobie nie odpowiada ten film nie musisz go oglądać, jest dużo innych filmów na pewno znajdziesz coś dla siebie, a tym czasem przestań krytykować ten film i obrażać innych, zamiast tego możesz wykorzystać swój czas na przykład na pochlebny komentarz odnośnie lubianego przez ciebie filmu. PS.: Przepraszam za powtarzanie słowa "film", ale nie chciało mi się przeglądać słownika wyrazów bliskoznacznych.
Pozdrawiam
Magda

ocenił(a) film na 7
Sztuczny_rarytas

Wiesz, że stacja Disney Ch. jest kierowana głównie do młodszych widzów?

ocenił(a) film na 10
Sztuczny_rarytas

Otóż jest zapowiedziane, że powstanie Camp Rock 3 :D

A ja lubię ten film, jak większość produkcji nowego Disneya.

Sztuczny_rarytas

hahaha z ciekawości zajrzałam do ocenianych przez Ciebie filmów :D Barbie z Jeziora łabędziego ? Sindbad w wersji animowanej ? Ty chyba faktycznie masz 12 lat :D
Boże kochany, jeżeli Ci nie pasuje CR to nie musiałaś tego oglądać. Ekhem... sorry, Ty nawet jeszcze tego nie widziałaś bo nie było premiery.

pozdrawiam dojrzałą emocjonalnie koleżankę :)

ocenił(a) film na 4
milenka_05

Sindbad to fajny film, Barbie... może mniej, ale dla młodszych na pewno jest świetny. nie mam 12 lat. CR widziałam niestety, a jeśli chodzi o CR2 to ciągle puszczają reklamy tego filmu na DC więc mniej więcej wiemy o co chodzi, nie? bitwa obozów, a ten obóz, który przegra to się rozwiązuje i jedzie do domu? ; D żenua

ocenił(a) film na 10
Sztuczny_rarytas

Otóż dziewczyneczko wiesz baaardzo mało na temat tej części więc się nie wypowiadaj. Ja osobiście obejrzałem już angielską wersję i muszę przyznać, że jest bardzo wciągająca :)

sztuczny rarytasie lepiej obejrzyj sobie coś na swoim poziome jak lalki barbie i tym podobne ...

ocenił(a) film na 4
caris94

a jakim prawem 16 letni chłopczyk mowi do kogos "dziewczyneczko"??????

ocenił(a) film na 10
Sztuczny_rarytas

mi się też ten film podoba i fajnie by było jak by zrobili 3

robocop10

ja chce 3 częsc;)

Bregota_2

ja tez chciałabym 3 część świetny film;)

cleogirl89

Trzecia część na pewno będzie, wszak trzeci brat Jonas, Kevin, musi się jeszcze zakochać :>

ocenił(a) film na 7
Lady with an Ermine

Tak, 3 część bedzie, w końcu są rezerwacje na kolejny rok.;p

Sztuczny_rarytas

Moim zdaniem cześć 2 jest słaba. Część 1 była znacznie lepsza.
W 2 jest wszystko takie plastikowe i mdłe... Fryzura Demi tragiczna po prostu! Co to dziewczę ze sobą zrobiło?
Chyba tylko dwie piosenki mi się podobały. Jednak przez sentyment daje 5.

ocenił(a) film na 1
ChocolateyPops_

Ta jasne będzie Camp Rock 3.To niby czemu piszą Camp Rock 2 Wielki Finał???!!!

Sztuczny_rarytas

Będzie 3. Potwierdzone przez amierykańskie źródła w które zaczytana jest moja znajoma.