ja się pytam po co , kręcić drugą część tego gó*** ? przeciez jedynka to juz była totalna katastrofa ! a dwójki są zazwyczaj jeszcze gorsze . chyba braknie epitetów ,żeby wyraźić jakie to będzie głupie.
za to Wy, hejterzy, nie bądźcie znowu tacy alternatywni.
INNI LUDZIE SĄ INNI, pora zrozumieć tę prostą prawdę, zaakceptować to, że różne filmy trafiają w różne gusta i przestać siać czarną szyderę.
ja dawno już wyrosłam z dinesneya, uwielbiam jarmuscha i gusa van santa, a mimo to uważam, że camp rock w swoim gatunku filmów dla młodzieży jest naprawdę dobry.
no to kto z was szanowni filmoznawcy rzuci we mnie kamieniem?
No zgodze zię z tym że Jonas Brothers to juz totalny chłam !!!
Ale pierwsza cześć filmu spodobała mi sie :D !
ja uważam że aż trudno nie zjechać takiego filmu jeśli jest się człowiekiem myślącym. Bo fala ogłupienia i kiepskiego gustu aż wylewa się z ekranu. A także wzbiera się w człowieku złość ,gdy pomyśli się ,że na takich filmach wychowują się ludzie od których zależy pszyszlość naszego kraju. Jeśli Disney i inne wytwórnie zaleją nas falą takich g***en to może za kilka lat sondy uliczne będą wyglądały jak w USA: "gdzie leży Republika Czech?"
"eeee...myślę że w Azji gzieś koło Chin"
Przy czym nie mam pretensji do ludzi kórym się spodobał ten film itp., raczej do trolli które się tym strasznie podniecają. żal.
Ja tam nawet mogę to obejżeć i moja matka też. W porównaniu z HSM to film na naprawdę wysokich lotach. to wcale nie oznacza, ze jestem nie myśląca. Uwirzcie, że przeżyłam w swoim życiu wiele trudnych chwil, nabrałam charakteru. Mimo to oglądałam Camp Rock. NIE JESTEM IDIOTKĄ I MÓWIĘ TO ZUPEŁNIE OTWARCIE, NIE BĘDE SKROMNA!!!
a mi się podobała jedynka i nie moge się doczekać następnej części. Ten film jest troche kiczowaty i w ogóle ale mi się w nim to podoba :)Uważam że niektórzy już przesadzają i robia jakąś paronoje z tym że ten film ogłupia to film dla nastolatek więc nie dadzą tu jakiegoś poważnego tematu zastanówcie sie troche zanim zaczniecie pisać takie bzdury.
No, ja nie mam nic przeciwko temu. Można sobie obejrzeć tak dla relaksu. Nie po to, by wyciągać jakieś nauki albo interpretować ten film.
Miałem dobre zdanie o CR - ot kolejny musical od Disney'a. Ale jak tylko usłyszałem o kolejnej części - kicz.
Pewnie w trzeciej Mitchie zajdzie w ciąże.
W czwartej wychowa swoje dziecko - Mitchie, która będzie chciała pojechać na Camp Rock, ale z powodu braku funduszy nie da rady. Jednakże, jej matka otrzyma pracę w kuchni, a ona 25% rabat na udział w obozie ^ ^ Itd...
Ten film jak większość filmów disneya to totalna porażka. Demi i jej sztuczny uśmiech aż odstraszają. Cały film to głupia historia dla głupich nastolatek (nie obrażając). Cóż mam prawo wyrazić własne zdanie.
Ludzie każdy ma inny gust.!
Inny kochają oglądać horrory inni komedie a jeszcze inni cos innego . ! XDD
Każdy ogląda to co lubi i nie wiem po co ta draka cała .! ;]
A jeśli coś komuś nie podoba to niech nie komentuje tego .!
Forum jest do wyrażania swojego zdania na temat filmu, aktorów nie należy do kłócenia się i wyzywania od najgorszych osób, które lubią ten film.Teraz mają po 10 lat i właśnie lubią takie filmy.Wyrosną ;p. Ja osobiście nie lubię filmu.Pozdrawiam :)
nie chce ? nie oglądaj.
to chyba nie jest aż tak skomplikowane nawet dla jak dla Ciebie.
Ja oglądałam 1 część i stwierdzam że jest fajna..
Ale to nie oznacza że jest głupia oglądam to co lubie..
Każdy powienien tak robić..
Jeden lubi horrory, jeden komedie a jeszcze jeden coś innego
Każdy ma inny gust..
Więc jak dla mnie to nie wiem po co krytykować takich ludzi jak każdy ma inny gust.. ?
A i dobrze że w tym filmie zagrała Demi Lovato bo ona ma dobry głos i to lepiej brzmi.
BluEwelcia zgadzam się z tobą..
Nie wiem po co niektórzy oglądaja ten film jak im się nie podoba..
masz racje..
Jakby widzowie uznali że 1 część jest zła i nikomu się nie podoba to by tej 2 nie nakręcali..
Sory to jest dla mnie chore, że niektórzy oglądają to co nie lubią ...
Ja nienawidze horrorów i nie oglądam tego proste, bo to strata czasu .!
Jak podoba mi się film to oglądam, a jak nie to odchodzę i mam go głęboko i szeroko ....xd
Nie mogę już wytrzymać, więc po pierwsze:
Nie można stwierdzić, czy coś Ci się nie podoba nie oglądając tego, więc oglądasz, a potem, jeśli Ci się rzeczywiście nie podoba, wypowiadasz się na forum, po czym jesteś oblegany przez stadko fanek krzyczących "jak Ci się nie podoba to po co oglądasz?"
Po drugie:
Jeśli kręcą drugą część, to, rozumiejąc obecne działania wytwórni, oznacza, że pierwsza przyniosła zyski. Sorry, ale dzisiejszy Disney kręci się tylko i wyłącznie koło kasy.
I tyle. Z całym szacunkiem, ale te filmy nie wnoszą zupełnie NIC poza potwierdzeniem zasady "zobaczyć, zrzygać się, zapomnieć".
jak tego nie ogladasz to zamilcz i tyle...a nie ze siejesz tu zamet...co za ludzie...mega film byl,a to ze Ci sie nie podoba to wiesz,trudno sie mowi...pozdroweczka dla fanow CR ;>
Bo normalni ludzie najpierw obejrzą film, potem oceniają! A żeby ocenić, trzeba obejrzeć. Proste? Czy zbyt skomplikowane?
Filmu jeszcze nikt nie widział, bo jeśli chociaż jedna z tych 72 osób by to widziała napisałaby cokolwiek na ten temat. Wchodzą tu takie Downy od Disneya i oceniają jako arcydzieło. Gdyby nie było przeciwwagi w postaci normalnych kinomanów (a nie gównomanów) filmy typu Hsm czy camp rock miałyby średnia 9,0 i pierwsze miejsce w top 100.
Okej, możecie mnie nazywać pustą bo lubię CR
i wielką fanką Jonasków (pewnie nikt z was nie zna więcej niż dwie piosenki a oceniacie ich przez pryzmat DC, to dopiero świadczy o pustocie)
ale tak naprawdę, to wy antyfani swoim zachowaniem pokazujecie jacy jestescie żałośni..
zachowujecie sie jak snoby które nie szanują cudzych gustów. Uważacie się za lepszych,a innych obrażacie.
Ciekawa jestem co by było gdyby wasze dzieci lubiły takie "gówna" jak CR..też byście je wyzywali od pustaków? Albo w ogóle zero TV, brak internetu i zakaz kupowania gazet bo wszędzie można natknąć się na DC.
Żałosne jest to, że obejrzeliście jedynkę, stwierdziliście że to gówno i zamiast zapomniec o tym gównie to interesujecie się produkcją następnej części. No to gratuluję gównianych zainteresowań:)
No jak antyfani, co jutro macie w planach do obejrzenia? Hanne Montane, kolejny raz Camp Rock czy może Słoneczną Sonny? 'suszenie' zebów Demi was wkurza, ale zamiast nie patrzenia na nie,wy robicie wszystko żeby je oglądać. No tak, bardzo mądre i logiczne.
Blush zgadzam się z tobą w 100% w tym co napisałaś..
Ja może i lubię takie filmy jak komedie romantyczne musicale taneczne. to nie znaczy że nie mam GUSTU.. no bez przesady
To że ja nie znoszę Horrorów to nie znaczy że jestem jakaś głupia czy coś..
Każdy lubi co innego oglądać.. Jedni uwielbiają Horrory inni komedie a jeszcze inni co innego.. ja nie wiem co wam przeszkadza w tym co ktoś lubi..? Czemu wy śmiejecie się z gustu innej osoby..? Możecie mi powiedzieć..? Bo ja tego jakoś nie mogę zrozumieć
U większości ludzi widzę że nie lubią filmów z produkcji Disney'a i się czepiają wszystkiego.. Narzekają na film jaki zrobili.. A Disney robi te filmy dobrze. Oni robią je dla Nastolatków niektóre może dla dzieci..
No ale bez przesady nie można ciągle mówić źle o aktorach, którzy tam grają.. Ważne że gdzieś grają i jakby na to nie patrzeć to nawet dzięki Disney'owi są zauważani w tym świecie show biznesu.
A to że mało co teraz piszą o Jonas Brothers to może dlatego nie macie jak się z nich naśmiewać..
P.S. Jeżeli ktoś przez moje słowa został urażony to przepraszam
Dla kogoś kto ma powyżej 15 roku życia to jest głupie a zauważyłaś może że ten film jest dla dziewczyn do 15 lat? To nie "dorosłym" ma się podobać tylko dzieci i młodzieży!
Ja mam równo 15 lat. Pierwsza część spodobała mi się od stron muzycznej ale również psychologicznej. Tak w każdym filmie jest ukryty pewny sens psychologiczny. Ten film pokazuje, że droga do spełnienia swojego marzenia może być trudna jednak po osiągnięciu tego szczytu czeka nas nagroda. To tyle ode mnie.
Właściwie to nie mam pojęcia dlaczego krytykujecie ten film oraz jego styl, skoro nie macie pojęcia o branży filmowej ani o tym czym jest kicz.. Powinniście raczej zająć sie dzierganiem na drutach lub czymś innym.
PS:
Żaden z krytykujących ten film na tym oto blogu nie może mieć smacznego gustu.
To tyle.
Uważam, że jest to po prostu kolejny kiczowaty film, zrobiony tylko i wyłącznie, by wypromowac "gwiazdeczki" takie jak ci cali Jonasi.
Co do tych, którzy nie rozumieją, czemu niektórzy krytykują film- każdy ma własny gust i ma prawo do wypowiadania własnego zdania. Zresztą, takie fora są po to, by wypowiadac co naprawde myślimy o filmie, więc wasze argumenty są głupie.
drugie części nie zawsze są gorsze ;) Np. 2 odsłona Batmana była lepsza (Mroczny rycerz) od 1 :)
"Co do tych, którzy nie rozumieją, czemu niektórzy krytykują film- każdy ma własny gust i ma prawo do wypowiadania własnego zdania. Zresztą, takie fora są po to, by wypowiadac co naprawde myślimy o filmie, więc wasze argumenty są głupie. "
Ależ proszę,wypowiadajcie się, tylko może kulturalnie? Jeżeli chcesz demonstrować swoje własne gusta to proszę, ale z szacunkiem dla ludzi z innymi gustami niż twoje.
Głupie to jest zachowanie niektórych antyfanów. Bo zamiast zająć się tym co naprawdę ich interesuje, siedzą tu i wyzywają innych. TO jest głupie.
Nie lubię Camp Rock'u beznadziejny film...;/ Ani fabuła nie jest fajna, ani muzyka w nim.. a "aktorzy" ehmm... Głowni bohaterowie są nawet nie wiem jak ich opisać... Z pierwszą częsc wiecej niz 3gwiazdki nie dam. Wątpie aby druga była lepsza, ale moze... Ale musza sie naprawde nieźle natrudzić by im sie udało to osiągnąć.
Bo dzięki sWeeT trzynastkom, które lecą na braci Jonas i mają 'dzięki' ich 'muzyce' uszkodzony słuch można nieźle
zarobić.