PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=450210}
5,5 39 tys. ocen
5,5 10 1 39396
3,6 8 krytyków
Camp Rock
powrót do forum filmu Camp Rock

Camp Pop

ocenił(a) film na 1

Tak właśnie powinien brzmieć ten tytuł, bo z rockiem to ma tyle wspólnego, co Uwe Boll z dobrym kinem.

ocenił(a) film na 4
Kung_Fu_Master

tak samo sobie pomyślałam po tym filmie :) mimo wszystko camp rock to ładniejszy tytuł od camp pop

ocenił(a) film na 1
Iraheta

Czytałem na nonsensopedia, że "Camp Rock" ma za zadanie przekonywać ludzi, że pop, to tak naprawdę rock:D W ogóle nie rozumiem, jak można zachwycać się takim banałem.

użytkownik usunięty
Kung_Fu_Master

zgadzam się, jak można wmawiać dzieciom, że pop to rock, Disney powinien się wstydzić

Kung_Fu_Master

Ale i tak druga część gorsza

Kung_Fu_Master

Zgadzam się z Tobą. Jednak na zdrowy rozsądek, kto by oglądnął film o nazwie "Camp Pop".

użytkownik usunięty
Kung_Fu_Master

Moim zdaniem obie części tego filmu są fajne, ale zgadzam się to pop nie rock. Jak mogą kłamać w żywe uszy, przecież dobrze słyszę, że to pop.

ocenił(a) film na 4
Kung_Fu_Master

No raczej. Jaaasne disneyowi sie zachciało 'ostrej muzyki' i promują takie Jonas Brothersy wmawiając dzieciom że to rock, albo wyjdzie Hana Montana z gitarą i wyje 'i'm rockstar'. :D AYFKM!? To jest śmieszne po prostu ale tez straszne. Prawie profanacja! Prawdziwego rocka
MASSAKRACJA! jak to mówią młodzi ludzie

ocenił(a) film na 1
Kung_Fu_Master

Zgadzam się, ode mnie zasłużone 1/10

ocenił(a) film na 7
Kung_Fu_Master

I bardzo dobrze. Nie chciałem tu słyszeć hard rocka, tylko melodyjny, miły dla ucha soft rock. Pomijając fabułę, daje radę.