Co z wami -.- film co najmniej na 7.5. Aż żal patrzeć, już całkiem w Was zwątpiłem....
No właśnie, przecież jest dobry, jestem świeżo po seansie i bardzo mi się podobał :) skąd ta ocena?
Od tego filmu transformersy sa bardziej realne.Koles przyjmuje kazdy cios bez zadrapania , jego tarcza absorbuje wszystkie niebieskie wiazki.Lata bombą nuklearna.Nawet jak bomba dostanie z niebieskiej wiazki to nic sie bombie nie dzieje bo w niej jest Kapitan Ameryka.Uderza bomba nuklearna w bombowiec i wszystko jest ok.
Bomba nuklearna spada na Austrie ale wszystko jest ok.
Az boje sie pomyslec co by bylo gdyby kapitan Ameryka pierdnal.
już nie mówiąc o tym jak na szybko pędzącym pociągu oni poprostu sobie idą i nie czują tarcia powietrza, potem ma ta super tarcze niby z materiału lżejszego od metalu a rzutem powala cyborga obładowanego jakimś pancerzem? Potem nawet jak znaleźli niby niezniszczalny metal to czemu nie wykorzystują tego w czołgach itp.? Już nie mówiąc o prostej fabule i akcji typu biegnie z tarczą na cała armię i nikt go trafić nie umie- typowe amerykanskie kino pff. Chyba najgorszy z filmów o komiksach .
to jeszcze jakos da sie przezyc , wiadomo ,ze nie ma znanych niemieckich aktorow itd a to ma byc Holllllllllywoood
Też się zgodzę.Film jest na serio dobry.Trochę się rozkręcał ale jak już to na serio sporo się działo i ogółem film nie nudził.
Ponieważ kierujesz ten komentarz całkowicie bezosobowo to rozumiem przez to, że masz ma myśli całą tzw. "społeczność" FilmWeb'u. A przynajmniej wszystkich tych, którzy cokolwiek na nim ocenili lub skomentowali.
Stwierdzam co następuje:
Całkowicie mi nie zależy na Twej wierze we mnie. Co więcej wcale mnie nie interesuje co mógłbyś o mnie pomyśleć.
Bez urazy.
@:-)@:-)@:-) Bądź zdrów.
Filmu nie oglądałem, ale i nie zamierzam. A biorąc pod uwagę analizę podobnych produkcji szczególnie z pod znaku Marvel'a to zapewne masz rację. @:-)