Captain America: Pierwsze starcie

Captain America: The First Avenger
2011
6,7 193 tys. ocen
6,7 10 1 193340
6,2 44 krytyków
Captain America: Pierwsze starcie
powrót do forum filmu Captain America: Pierwsze starcie

6,3??

ocenił(a) film na 7

Co z wami -.- film co najmniej na 7.5. Aż żal patrzeć, już całkiem w Was zwątpiłem....

ocenił(a) film na 8
witos182

No właśnie, przecież jest dobry, jestem świeżo po seansie i bardzo mi się podobał :) skąd ta ocena?

Alexa1694

Od tego filmu transformersy sa bardziej realne.Koles przyjmuje kazdy cios bez zadrapania , jego tarcza absorbuje wszystkie niebieskie wiazki.Lata bombą nuklearna.Nawet jak bomba dostanie z niebieskiej wiazki to nic sie bombie nie dzieje bo w niej jest Kapitan Ameryka.Uderza bomba nuklearna w bombowiec i wszystko jest ok.
Bomba nuklearna spada na Austrie ale wszystko jest ok.
Az boje sie pomyslec co by bylo gdyby kapitan Ameryka pierdnal.

gex221

Tarcza kapitana jest praktycznie niezniszczalna. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
gex221

już nie mówiąc o tym jak na szybko pędzącym pociągu oni poprostu sobie idą i nie czują tarcia powietrza, potem ma ta super tarcze niby z materiału lżejszego od metalu a rzutem powala cyborga obładowanego jakimś pancerzem? Potem nawet jak znaleźli niby niezniszczalny metal to czemu nie wykorzystują tego w czołgach itp.? Już nie mówiąc o prostej fabule i akcji typu biegnie z tarczą na cała armię i nikt go trafić nie umie- typowe amerykanskie kino pff. Chyba najgorszy z filmów o komiksach .

ocenił(a) film na 4
Kubyra

a i zapomniałem dodać - Niemcy gadający po eng

Kubyra

to jeszcze jakos da sie przezyc , wiadomo ,ze nie ma znanych niemieckich aktorow itd a to ma byc Holllllllllywoood

ocenił(a) film na 8
witos182

Też się zgodzę.Film jest na serio dobry.Trochę się rozkręcał ale jak już to na serio sporo się działo i ogółem film nie nudził.

ocenił(a) film na 3
witos182

Ponieważ kierujesz ten komentarz całkowicie bezosobowo to rozumiem przez to, że masz ma myśli całą tzw. "społeczność" FilmWeb'u. A przynajmniej wszystkich tych, którzy cokolwiek na nim ocenili lub skomentowali.
Stwierdzam co następuje:
Całkowicie mi nie zależy na Twej wierze we mnie. Co więcej wcale mnie nie interesuje co mógłbyś o mnie pomyśleć.
Bez urazy.
@:-)@:-)@:-) Bądź zdrów.

ocenił(a) film na 3
gandalfszalony

Ten film to bardzo dobry przykład gniota. Przewidywalnego gniota.

ocenił(a) film na 3
DukeBoruta

Filmu nie oglądałem, ale i nie zamierzam. A biorąc pod uwagę analizę podobnych produkcji szczególnie z pod znaku Marvel'a to zapewne masz rację. @:-)

ocenił(a) film na 5
DukeBoruta

Zgadzam sie , to przykład gniota a mogłobyc naprawde fajnie. Nawet w tych nowych komiksach przystopowali z debilna akcja, ale filmowe hollywood widac uczy sie wolniej. Straszna nuda to całe strzelanie , wybuchy wszystko bez sensu i bez jaja.