Captain America: Pierwsze starcie

Captain America: The First Avenger
2011
6,7 193 tys. ocen
6,7 10 1 193340
6,2 44 krytyków
Captain America: Pierwsze starcie
powrót do forum filmu Captain America: Pierwsze starcie

Zazwyczaj filmom Marvela daję 10, ale Kapitan Ameryka nie jest jakimś moim ulubieńcem, bo w
zasadzie nie ma żadnych mocy :D Za to film dobry, czekam na kontynuację

ocenił(a) film na 6
krynter

I co z tego że nie ma żadnych mocy?To nie jest najważniejsze jeżeli chodzi o super bohaterów,za to ma ogromną siłę,jest szybki,zwinny i bardzo odważny.I ma oczywiście tarczę dzięki której jest jeszcze lepszy.Poza tym on jest prawdziwym bohaterem,jest na prawdę dobrym człowiekiem a nie jakim szajbusem jak hulk czy Iron Man bogaty zabawny ale kasy to już pożałuje biednym i innym.

patryk250

Napisałem tylko, że nie jest moim ulubieńcem, a nie, że go nienawidzę. Stark natomiast jest spoko, lubię tą jego arogancję i samolubność xD

ocenił(a) film na 6
krynter

''xD''?Boże co za dziecinada używiać takiego czegoś.

ocenił(a) film na 6
patryk250

używać*

ocenił(a) film na 6
krynter

Też bardzo lubię Starka ale nie jest za dobrym człowiekiem,czasem może potrafi być.

patryk250

Twoje wypowiedzi brzmią dziecinnie. "Jest szybki, zwinny i bardzo odważny. I ma oczywiście tarczę, dzięki której jest jeszcze lepszy"; "Też bardzo lubię Starka ale nie jest za dobrym człowiekiem, czasem może potrafi być." Popracuj nad formą wypowiedzi.

ocenił(a) film na 6
krynter

Mówisz o sobie :)?Ej biedny dzieciak musi popracować nad formą wypowiedzi..Aj biedak.Nie martw się będzie dobrze :).Jakbyś nie zauważył jaja se z ciebie robiłem głąbie.

ocenił(a) film na 7
patryk250

Ja ze wszystkich najbardziej lubie starka bo on ma bardzo ciekawą osobowosc. A kiedy potrzeba potrafi byc dobry a po za tym jest jednym z najlepych bohaterów jego walki zawsze sa efektowne a on niezawdziecza nic magicznym mocom ani innymi cudami tylko swojej inteligencji i forsie . Ogólnie iron man jest zajebisty !

patryk250

Jakie to żałosne. Nie potrafisz wymyślić sensownej odpowiedzi, więc powtarzasz moje słowa. Nie zauważyłem, bo nie robiłeś sobie "jaj", tylko celowo chciałeś mnie wyprowadzić z równowagi. Nie ma też takiego słowa, jak "se". I przestań pisać, bo nie chce mi się prowadzić bezcelowej rozmowy z dzieciakiem z gimnazjum. Zabij się i oszczędź społeczeństwu swojego debilizmu.

ocenił(a) film na 6
krynter

Raczej ty to zrób, i nie jestem z gimbazjum bachorze.Dobra nie dyskutuję z debilami.

ocenił(a) film na 8
krynter

Fakt, nie jest hitem , ale to film MARVELA wiec nie ma co dyskutować :D Pozdrawiam fanów MARVEL'oskich produkcji takich jak ja ;)

ocenił(a) film na 5
krynter

A ja zazwyczaj daje cos z przedzialu 3-5, bo filmy Marvela w porownaniu z komiksami sa niestety strasznie denne:/

Debesciak

święta racja

ocenił(a) film na 6
krynter

jak to nie , nie mogl sie upic , jedna z lepszych mocy

ocenił(a) film na 6
krynter

Kostium miał zajebisty i tarczę .