Captain America: Pierwsze starcie

Captain America: The First Avenger
2011
6,7 193 tys. ocen
6,7 10 1 193340
6,2 44 krytyków
Captain America: Pierwsze starcie
powrót do forum filmu Captain America: Pierwsze starcie

Badziew straszliwy. Ni ładu , ni składu, bezsens i durnota do kwadratu.

ocenił(a) film na 7
parhelia_filmweb

Są gorsze ;) Ale dlaczego Cap aż tak Ci się nie podobał, że wystawiłeś najniższą możliwą ocenę?Czy naprawdę ,według Ciebie,był aż tak zły?

użytkownik usunięty
kibic

Jest jeszcze starsza wersja tego filmu, która jest naprawdę okropna.

ocenił(a) film na 6
kibic

Zazwyczaj wystawiam albo 10 albo 1 czyli albo film podchodzi mi okrutnie albo nie ( choc czasem pokusze sie o jakas konkretniejsza ocene ) . Akurat ,,Kapitan Hameryka'' jakos mi kompletnie nie podszedł.

ocenił(a) film na 7
parhelia_filmweb

Tak przeleciałem szybko Twoje ostatnie oceny filmów i faktycznie: najniższa ocena to zazwyczaj 6 ,a potem już od razu 1.Cóż,masz swój oryginalny sposób oceniania ;D. Może i trochę mało obiektywny,ale na pewno bardzo "Twój" ;).Ale naprawdę NIC Ci się w Kapitanie nie podobało?Nie wiem; akcja,muzyka,efekty specjalne,gra aktorska?Bo rozumiem,że fabuła ci nie przypadła do gustu ;D

ocenił(a) film na 8
kibic

Hayley Atwell nie może się nie podobać!;D

ocenił(a) film na 7
azeez_2

No własnie!!!! Zapomniałem przecież o smakowitej Hayley ;O. O zgrozo!

ocenił(a) film na 6
kibic

Każdy ocenia wg. uznania. Jeden dałby 10 spuszcza sie nad fabułą po czym uznaje ,ze gra aktorska do kitu i daje 7. Ja daje 10 bo film jako całosc jest naprawdę solidny , daję lagę gdy kompletnie mnie odrzuca ( i nie spuszczam sie nad jednym dobrym elementem ). Co do szóstek to takie ocenianie ,,średniaków'' czyli oglądam bez podniety ale też nie usypiam. Odnosnie ,,kapitana hameryki'' . Pozcatek anwet mnie wciagnął ale potem................ jakiś taki nijaki ten film. Gra aktorska ? moze być , efekty ? srednio , fabuła taka sobie ale jako całosc nuży i kompeltnie odrzuca.