Badziew straszliwy. Ni ładu , ni składu, bezsens i durnota do kwadratu.
Są gorsze ;) Ale dlaczego Cap aż tak Ci się nie podobał, że wystawiłeś najniższą możliwą ocenę?Czy naprawdę ,według Ciebie,był aż tak zły?
Zazwyczaj wystawiam albo 10 albo 1 czyli albo film podchodzi mi okrutnie albo nie ( choc czasem pokusze sie o jakas konkretniejsza ocene ) . Akurat ,,Kapitan Hameryka'' jakos mi kompletnie nie podszedł.
Tak przeleciałem szybko Twoje ostatnie oceny filmów i faktycznie: najniższa ocena to zazwyczaj 6 ,a potem już od razu 1.Cóż,masz swój oryginalny sposób oceniania ;D. Może i trochę mało obiektywny,ale na pewno bardzo "Twój" ;).Ale naprawdę NIC Ci się w Kapitanie nie podobało?Nie wiem; akcja,muzyka,efekty specjalne,gra aktorska?Bo rozumiem,że fabuła ci nie przypadła do gustu ;D
Każdy ocenia wg. uznania. Jeden dałby 10 spuszcza sie nad fabułą po czym uznaje ,ze gra aktorska do kitu i daje 7. Ja daje 10 bo film jako całosc jest naprawdę solidny , daję lagę gdy kompletnie mnie odrzuca ( i nie spuszczam sie nad jednym dobrym elementem ). Co do szóstek to takie ocenianie ,,średniaków'' czyli oglądam bez podniety ale też nie usypiam. Odnosnie ,,kapitana hameryki'' . Pozcatek anwet mnie wciagnął ale potem................ jakiś taki nijaki ten film. Gra aktorska ? moze być , efekty ? srednio , fabuła taka sobie ale jako całosc nuży i kompeltnie odrzuca.