A widziałeś Thora by tak mówić :P Ja byłem wczoraj na pokazie przedpremierowym i powiem że MIAZGA! Oby tylko Capitan utrzymał poziom Thora. Jak go utrzymam to gwarantuję wam kolejną porcję świetnej zabawy dla fanów
Jestem przekonany że będzie lepszy. Byłem i widziałem więc niech sie nikt nie obraża aleten film ma wady np. jak dlamnie nie zachowano proporcji między fabułą a akcją a propo tempo akcji jest tak szybkie że naprawde idzie sie zgubić w tym wszystkim a wątek miłosny poprowadzony tak drętwo( dosłownie w jednej chwili od niechęci do miłości) i oczywiście przemiana thora od dupka do przywódcy, mogło to być trudne rozumiem ( w świecie "akcja naj") ale i tak niedokonica sie udało. Cóż i tak sobie nagrabiłem u fanów thora więc teraz zalety (by sie odkupić) oczywiście wspaniale zagrał hopkins, monumentalizm asgardu, loki i tyle. Dlatego pokłADAM WIELKIE NADZIEJE w kapitanie że uratuje honor marvela
jak biedny "Thor" mógł tu jeszcze cokolwiek zhańbić skoro w tej materii już dawno po grzybach, że się tak wyrażę... mam na myśli to cudo "Elektra" (z 2005) ...
zwiastun...jeżeli po nim możesz to stwierdzić, to jesteś współodpowiedzialny za tworzenie filmu...
Thor był fajny, ale tyłka nie urywa dlatego ja też uważam że będzie lepszy mam nadzieje, że nawet lepszy od Ironmana
Moim zdaniem CaptainA. będzie na poziomie Thora, i innych tego typu sredniaków(Hulk,IM) od marvela,ale nie bedzie poniżający jak np:Blade3 czy GhostR. Na pewno honor marvela uratuje X-men FC. i bedzie to 3znośny film od nich( jakx-meny od B.S) . swoja droga największe me nadzieje w Green Lantern'ie od konkurencyjnego DC Comics ;] ,który zapowiada się lepiej od Thora i Kapitana ;p
Patrząc na zwiastuny GL, to wygląda to na chałę bez dobrej fabuły.
Nie wiem czy dorówna Thorowi, bo w filmie o II WŚ żeby swastyk nie było, to nawet w First Class (lepszy od Thora) były pokazywane, a film ten nie był głównie o II WŚ lecz kryzysie kubańskim w 1962.
ciężko wyczuć to nie kiełbasa, ale tak z moich osobistych odczuć "Thor" jako film wypadł najgorzej z dotychczasowych produkcji z pod znaku Marvela, na ile został zekranizowany komiks nie wiem, nie znam sie komiksu nie widziałem.
Jedynie po zdjęciach z filmu ( tutaj na FW), widać ze kostiumowcy sie nie popisali, strój na zdjęciach wygląda jak by był wykonany z tandetnych materiałów, jak w filmach klasy B ;], przy X-Men czy Ironman, jakościowo kiepsko to wygląda, no może poza tarczą w sumie najważniejszy atrybut i pewnie dlatego ją dopieścili żeby uwagę przyciągała;]