Latarnia,Capitan,Thor wreszcie coś ruszyło.Na pewno obejrzę,bo kontynuacje Batmanów i Supermana trochę mnie znudziło.
dobre jest to, że te filmy i poniekąd aktorzy będą w jakiś sposób ze sobą połączeni (tzn. z Avengers) - FAJNY POMYSŁ. Kupa straszna ze Spider-manem, wolałbym obejrzeć kolejną część, nawet z udziałem innego aktora ale jakąś scenkę z dołączeniem do Avengers (a później Avengers 2 z udziałem pająka) niż oglądać te smuty i fantazje ponownego powstania pająka - podobnie z Wolverine II - fajnie jakby była wzmianka o dołączeniu do Avengers i już mamy dwie postacie w TA. To samo z X-men, jest wiele postaci, które zasługują na osobną ekranizację ale w sposób przemyślany należy to połączyć. Wolverine, Gambit, Cyclops, Phoenix (marvel girl), Storm etc* Ostatni X-men pierwsza klasa był dobry ale wkur*ia mnie to że powstaną np. 3 części i kolejny reżyser będzie robił kupę jaką chce albo od początku wszystko. Marvel powinien zastrzec pewne rzeczy i robić to w sposób permanentnie przemyślany ;)