Nic dodać,nic ująć,film spełnił oczekiwania dla tego typu gatunku,kolejna część pewnie w
przyszłym roku,ja czekam na drugie starcie,dodam że ciekawe jest też to, że film został tak
szybko wydany z profesjonalnym lektorem. 8/10
O nie! Dopiero w 2014? Raziło mnie trochę w oczy to że niemcy w '43 już mieli w samolotach pełną komputeryzacje, gps, broń z przyszłości itp ale mimo wszystko film mi się bardzo podobał a końcówka po prostu powaliła. Rozmyślałem po obejrzeniu filmu ponad 2 dni o tym że Kapitan A zostawił wszystko co kochał 70 lat temu i tak na prawdę oprócz sławy nie ma nic. Przepraszam jeśli komuś wyjawiłem sekret końcówki ale można się domyślić o tym już po pierwszej akcji :)
hmmmm w 2014????? nie wiem skąd wziąłeś\aś tą datę ale jestem jestem na świeżo po seansie i po napisach końcowych pojawił się trailer "The Avengers" z datą premiery na maj 2012. A w nim poza "Kapitanem" i "Nickiem" min. Iron man, Thor. Więc szykuje się niezła zabawa ;)
mi się zbytnio nie widział jednak dobre kino superhero tylko Nick Fury grany przez Samuela mnie denerwował przyzwczaiłem się,że jest biały