2/10 tylko za barwnego Tommy Lee Jonesa bo tak bym mu dał 1....totalne nieporozumienie
Fakt że bez rewelacji, ale mi i tak podszedł bardziej niż ''Thor''. Ostatnio widać, że u Marvela z filmu na film poziom się obniża.
Oby. Ja tak naprawdę, to licze tylko na nowego Spidermana. Muszą się postarać, bo te poprzednie dawały rade. No a teraz po zmianie aktora tylko dobry scenariusz moze uratowac film.
Znaczy się powiem ci, że ja wiele oczekuje od samego aktora w tym nowym Spider-Manie bo uważam Andrew Garfielda za bardzo duży talent aktorski, który okazał w Social Network w pełni...bo za Tobeyem Maguirem nie przepadam i szczerze nie pasował mi do tej roli...Nie wiem jedynie co oni chca zrobić z tym filmem bo patrząc na zwiastun wygląda na to jakby chcieli zrobić od początku odrębny film...ale element w zwiastunie pokazany jego oczami robi fajne wrażenie i soundtrack zapowiada się ciekawie..zobaczymy oczekuje od niego więcej niż od poprzednich spider-manów bo oprócz w miare ciekawej pierwszej części, reszta była dla mnie słaba...ale to tylko moje zdanie :)
Film zapowiada się ciekawie. Wygląda na to, że producenci bardziej poważnie podeszli do tematu. Poprzednie części miały sporo elementów komediowych, co jak dla mnie jest ok. Jednak taka odmiana przyda się.
A zwiastun naprawdę dobrze zrobiony. Nie ujawniają za dużo ,ale widać że można się spodziewać dobrych efektów.
Mam tylko nadzieję, że nie zmarnują takiego potencjału.
Popieram, film słaby. Wrażenie po nim mam takie, że ten film został zrobiony w pośpiechu i byleby był, tak żeby można było już ruszyć ze zdjęciami do Avengers'a.