Captain America: Pierwsze starcie

Captain America: The First Avenger
2011
6,7 193 tys. ocen
6,7 10 1 193340
6,2 44 krytyków
Captain America: Pierwsze starcie
powrót do forum filmu Captain America: Pierwsze starcie

Nowy gustomierz

ocenił(a) film na 8

Sorry za off topic, ale nie wiem czy wszyscy tak maja, ale ja nie moge teraz ocenic filmow, ktorych jeszcze nie ocenialem. Nie mam znajomych na FW i nie chce miec bo niby po co. Poprzedni system zwyklego oceniania w zupelnosci wystarczyl :/

xlow_2

też nie mogę ocenić ;/

xlow_2

Ja mam wszystko tak jak miałam, poza tym, że pokazuje mi się teraz informacja, jakie jest prawdopodobieństwo, że film mi się spodoba (np. 60% w twoim guście). Pod tym mam gwiazdeczki, tak jak były wcześniej i mogę normalnie oceniać. Nie wydaje mi się, żeby to zależało od tego czy ma się znajomych. Po prostu dopiero co wprowadzili te zmiany i pewnie jeszcze jest dużo błędów, a nowa wersja tego gustomierza jest jakaś niestabilna. W poczcie pojawiła się informacja o zmianach, nie chciało mi się tego czytać, ale może tam coś będzie pisać na ten temat. A jeśli nie te, to być może musicie przeczekać, aż sobie wszystko naprawią.

xlow_2

Też nie mogę oceniać filmów.

ocenił(a) film na 4
xlow_2

Dzięki za wstawkę tematu.. Też nie mogę ocenić, w wiadomości pocztowej dotyczącej wprowadzonych zmian nic nie ma w tym zakresie. Czekajmy i może jak pisze ikamona to tylko błąd który niebawem naprawią.

ocenił(a) film na 3
xlow_2

Ja też tak miałem, ale odświeżyłem stronę z jakimś tam filmem i ponownie pojawiła się możliwosć oceny filmu.

ocenił(a) film na 4
What_The_Fuck

Dzięki:) Porządna porada, znów wszystko działa!

ocenił(a) film na 8
xlow_2

u mnie juz tez OK, tak wiec FW wciaz jest super extra :) a zeby bylo cos o filmie, trailer 30 sekundowy po napisach do the avengers to CUDO !!! :)

ocenił(a) film na 7
xlow_2

a ja nadal nie mogę ;p

ocenił(a) film na 4
dawidk5

mi nie działa na mozilli ale na exploerze jest wszystko po staremu