Captain America: Pierwsze starcie

Captain America: The First Avenger
2011
6,7 193 tys. ocen
6,7 10 1 193340
6,2 44 krytyków
Captain America: Pierwsze starcie
powrót do forum filmu Captain America: Pierwsze starcie

Red Skull

ocenił(a) film na 7

J.S chyba najciekawsza postać z calego film , a najgorsze jest to ze chyba sam się zabił***Kapitan USA był taki sobie...Red Skull jest bardziej tajemniczą ,ciekawą i niezwykła postacią,jak oglądałem Kapitan USA czasami mnie nudził...:D

ocenił(a) film na 8
Lulszczuch

Sory że odkopuje ale Red skull nie umarł :D - czy jego "śmierć" nie przypomina ci portalu z Thora?

ocenił(a) film na 7
Szwancolot

no może troche ,wyglądało to jakby sie gdzies teleportował...do innego świata ...szkoda ze go nie było w Avengers :P

ocenił(a) film na 8
Lulszczuch

Czekajmy na Cap America 2 :D

ocenił(a) film na 6
Lulszczuch

SPOILER SPOILER DO AVENGERSÓW!

Red Skull był w Avengersach - scena po napisach. A przynajmniej mi na niego wyglądał i wszystko by się zgadzało. ;) Zapewne będzie głównym wrogiem w Avengers 2.

ocenił(a) film na 7
Mati_GA

to jest ten koleś z którym Loki paktował:)

ocenił(a) film na 6
Lulszczuch

Ach, faktycznie to Thanos, zapomniałem o nim. W takim razie ciekawe co się stało z Red Skullem. W CA o ile pamiętam nie zginął, tylko wpadł w wir wywołany przez Tesserakt (chyba, że znowu coś mieszam) :D

Mati_GA

Wiecie.. Mnie tam bardziej ciekawi fakt dlaczego kapitan uesej zdecydował się "wbić" w ziemie.. Skoro spokojnie mógł raczej wycelować w ocean ewentualnie pokrązyć troche statkiem.. Chyba, że czegoś nie rozumiem.. No bo można by to było wytłumaczyć "a bo staatek był naprowadzony" łoks ale w takim wypadku sam kapitan nie mógłby wykręcić albo.. przepraszam.. wkręcić się nim w ziemie.. I tu pytanie ;3.. Kapitan uesej to debil? Czy po prostu to musiało się ckliwe zakończyć po to aby ukazać bohaterstwo zwykłego chłopca ze śmiesznie wklejoną twarzą wprost nie proporcjonalną do reszty ciała? A może po raz kolejny nawiedziła nas przymusowa pandemia myśli "usa to kraj bohaterów"

ocenił(a) film na 8
Sobiem

Aż 2 raz oglądne i odpowiem. Mi się wydaje że było coś z uszkodzeniem latającego skrzydła, ale mogę się mylić.

ocenił(a) film na 8
Sobiem

chodziło o to ze gdyby leciał dalej to rozvbiłby się na jakims miescie, a moze nie potrafił wprowadzic samolotu w zakret :D Dlatego ta lala chciała zawołac Starka, zeby wytlumaczyc co i jak, ale Rogers stwierdzil ze jest za malo czasu i nie bedzie narazac cywili

ocenił(a) film na 6
Lulszczuch

To już wiemy, kto będzie głównym wrogiem w The Avengers 2.