Bardzo fajny film Fantazy. Uwielbiam filmy przygotowane przez wytwornie Marvell. Doskonale zekranizowana historia bohatera komiksowego. Dobre zdjęcia, efekty specjalne , i dobra gra wszystkich aktorów. Przyjemnie się go oglądało na pewno obejrzę sobie go jeszcze raz, i z niecierpliwością czekam na kolejna część przygód . Moja ocena to pełna 10 . wiem, ze zaraz odezwa się przeciwnicy takiego kina , i będą mi udowadniać że się nie znam albo jakieś inne głodne teksty. Nauczcie się tego ze są ludzie , którzy kochaj takie filmy i uszanujcie ich zdanie i poglądy bo tego też chcecie dla siebie????????? . Pozdrawiam wszystkich fanów kina Fantazy. Film zasługuje aby mieć go w swojej kolekcji . Jak jesteście zainteresowani takim typem filmów proszę piszcie podam jakieś tytuły czekam na GG. Kto chce to znajdzie numer.
fantasy? ja raczej określił bym go jako Sci-Fi:) fantasy to mnie sie kojarzy z władcą pierścieni;p
co do filmu...za nic w świecie nie dał bym dychy (ale w pełni szanuję twoją ocenę jako iż różni są ludzie i gusta, zawsze to powtarzam), mógł miec 7/10 u mnie ale wraz z postępem filmu było coraz to gorzej, masz rację film przyjemnie się oglądało mimo tych wszystkich takich no ja wiem, absurdów?:) i te "haj hydra" rozbraja mnie:)
jak dla mnie 6/10
ps.: żeby nie było też lubię Sci-Fi:) także te opowiastki o superbohaterach z komiksów;)
Jak dla mnie film również bardzo przyjemny, było coś, co przyciągało mnie do ekranu. Aktorzy okej, humor także jest dużym plusem tej produkcji. Co prawda wybitne dzieło to nie jest i nie ma sensu oglądać więcej niż dwa razy, ale naprawdę fajnie się Kapitana ogląda. Według mnie należy się mocna 7-ka. ;)