Captain America: Pierwsze starcie

Captain America: The First Avenger
2011
6,7 193 tys. ocen
6,7 10 1 193348
6,2 44 krytyków
Captain America: Pierwsze starcie
powrót do forum filmu Captain America: Pierwsze starcie

Bardzo fajny film Fantazy. Uwielbiam filmy przygotowane przez wytwornie Marvell. Doskonale zekranizowana historia bohatera komiksowego. Dobre zdjęcia, efekty specjalne , i dobra gra wszystkich aktorów. Przyjemnie się go oglądało na pewno obejrzę sobie go jeszcze raz, i z niecierpliwością czekam na kolejna część przygód . Moja ocena to pełna 10 . wiem, ze zaraz odezwa się przeciwnicy takiego kina , i będą mi udowadniać że się nie znam albo jakieś inne głodne teksty. Nauczcie się tego ze są ludzie , którzy kochaj takie filmy i uszanujcie ich zdanie i poglądy bo tego też chcecie dla siebie????????? . Pozdrawiam wszystkich fanów kina Fantazy. Film zasługuje aby mieć go w swojej kolekcji . Jak jesteście zainteresowani takim typem filmów proszę piszcie podam jakieś tytuły czekam na GG. Kto chce to znajdzie numer.

sebastiannycz

fantasy? ja raczej określił bym go jako Sci-Fi:) fantasy to mnie sie kojarzy z władcą pierścieni;p
co do filmu...za nic w świecie nie dał bym dychy (ale w pełni szanuję twoją ocenę jako iż różni są ludzie i gusta, zawsze to powtarzam), mógł miec 7/10 u mnie ale wraz z postępem filmu było coraz to gorzej, masz rację film przyjemnie się oglądało mimo tych wszystkich takich no ja wiem, absurdów?:) i te "haj hydra" rozbraja mnie:)
jak dla mnie 6/10

ps.: żeby nie było też lubię Sci-Fi:) także te opowiastki o superbohaterach z komiksów;)

ocenił(a) film na 10
ZeneQr

Dziękuje i zapraszam do grona przyjaciół na film web.Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
sebastiannycz

Jak dla mnie film również bardzo przyjemny, było coś, co przyciągało mnie do ekranu. Aktorzy okej, humor także jest dużym plusem tej produkcji. Co prawda wybitne dzieło to nie jest i nie ma sensu oglądać więcej niż dwa razy, ale naprawdę fajnie się Kapitana ogląda. Według mnie należy się mocna 7-ka. ;)