Captain America: Pierwsze starcie

Captain America: The First Avenger
2011
6,7 193 tys. ocen
6,7 10 1 193348
6,2 44 krytyków
Captain America: Pierwsze starcie
powrót do forum filmu Captain America: Pierwsze starcie

Warto czekać na dvd

użytkownik usunięty

w moim kinie do tej pory nie puścili więc się pytam czy warto czekać na Zieloną Latarnie i Kapitana na dvd czy ściągnąć z neta choć na razie same marne kopie chodzą obu tych filmów

ocenił(a) film na 10

Poczekaj na wydanie DVD bo na pewno warto ja wolę poczekać. Raz sobie zepsułem całą przyjemność z filmu i powiedziałem sobie że jednak warto te 3 do 4 miesięcy poczekać na dvd.

użytkownik usunięty
sasuke257

no szkoda tylko,że repertuar w moim kinie zapomniał o dwóch najważniejszych filmach i to nie remakach tylko nowych historiach

ocenił(a) film na 10

Ja z doświadczenia wiem że w przypadku tych znanych filmów po premierze w kinie trzeba odczekać od 3-5 nieraz 6 miesięcy i wtedy film wychodzi na dvd i blu-ray. Ale zawsze warto czekać jeśli nie było się w kinie.

użytkownik usunięty
sasuke257

no zwykle chodzę na nowe premiery,ale jak nie było do tej pory to już raczej nie puszczą u mnie,a szkoda,bo nie lubię ściągać nowych filmów z neta,bo mają kiepską jakość na początku,ale to czekanie bywa irytujące czasami

sasuke257

Kapitan Ameryka będzie na dvd 25 października :)

ocenił(a) film na 4

Nie warto. Obydwa są na tyle słabe, że raczej bym nie kupił. Chyba, ze na stacji benzynowej za 9,99 wtedy warto.Latarnia jest na maxa infantylny. Kapitan serwuje sceny będące jednymi z debilniejszych jakie widziałem. Uwielbiam filmy z superbohaterami, ale te mnie zawiodły (zwłaszcza kapitan).

użytkownik usunięty
szczepan600

twoje zdanie mnie nie interesuje jehowa

ocenił(a) film na 4

Spoko Geralt... A właściwie panie "okładko gry". Tylko w takim razie... po co pytasz? I na przyszłość... nie musisz mnie tytułować... wystarczy Szczepan.

użytkownik usunięty
szczepan600

spoko mój błąd pomyliłem cię z jezus_drogi.bogusław nowak itp myślałem,że jesteś kolejnym fanatykiem,bo teraz ich się sporo narobiło na filmweb i chce się ich pozbyć z filmewb zwłaszcza otwieram wino twoj avatar mnie zmylił

ocenił(a) film na 4

Ok odpuszczam :-). Ale tylko powiem, ze Ja z swoim awatarem chyba byłem pierwszy i daleko mi do bycia fanatykiem (chyba, że dobrego kina):-)... O filmach już pisałem, więc wiesz co myślę. Podobał mi się twój top100 (może poza polskimi produkcjami typu quo vadis). Pozdro.