ten film w kinie obejrzałem przez prezypadek,chciałem pójsć na piratów z karaibów: na nieznanych wodach,ale okazało isę zę filmu dzisiaj nie puszczaja a akurat ten był najblizej to poszedłem i powiem ze jestem mile zaskoczony.HIstoria w miare prostolinijna,jest pewne chuhro którego nie przyjumują do wojska.Pomocna reke wyciaga do niego pewien doktor i po małym dopingu jest napakowany jak pudzian no mozę troche mniej.Następnie ma on walczyć z szalonym nazistą który chcę zawładnać światem i niewiedomo cxzemu chce zniszczyc takze swój berlin.TYle o opisie.FIlm był bardzo dobrze zrobiony,akcja wartka i dobrze skrecona chociaż widz dobrze wie jak mniej wiexcej potoczy się akcja to może poczuc sie mile zaskoczony.DUzó śmiesznych dialogów,dobra gra TOmmy Lee JOnesa i pozostałcyh aktórów,brawa dla hugo veavinga za gre JOhana Schmita/Red skull chociaż wg mnie leszpy był jako Schmitd.CHris Evans również siedobrze pokazał.Oczywisćie nie mogło zabraknać wątku miłosnego,który oczywiście ocene moze podwyrszyc w tym wypadku zniżył.MOJa OCENA to 7,5/10