Jakoś spokrewniony? Howard Stark to ojciec Tony'ego Starka. Wystarczy obejrzeć obie części iron Man'a.
Ojciec. I jak będziesz uważny zobaczysz, że ten pierwiastek co Tonego ojciec niby odkrył to była ta kość Red-skulla.
No też tak myślałem, ale przecież to się nie klei... Akcja Iron mana dzieje się w dzisiejszych czasach. Załóżmy że tony ma gdziesz koło 40 więc urodził się w 1970. Akcja captaina dzieje się w roku 1942, a wtedy howard wygląda na maks 40 lat. Więc wychodzi na to, że howard miał 68 lat jak się urodził tony. Coś mi tu nie gra...
Możliwości plemnika nie zmieniają się z wiekiem mężczyzny. Spada tylko potencja, ale i tak możliwe jest zapłodnienie przez całe życie. Artykułu http://dzidziusiowo.pl/zwiazki/ciekawostki/355-najstarszy-ojciec-swiata.html opisuje ojca 21 dzieci. Ostatnie począł w wieku 90 lat...
W przypadku Howarda wyjaśnia to wiele. Poświęcił się nauce, a dzieciaka spłodził późno (i pewnie przypadkiem). To był pewnie powód przez który rozpieścił Tonego. Ten też nie śpieszy się z poczęciem swojego potomka... W Iron Man 1 odtwórca głównej roli ma ponad 45 lat.
w IM2 jest archiwalny filmik z ojcem tonego z końca lat 60. bodajże i tam Tony ma już kilka lat.
musze przyznac ze do tej roli wzieli nawet podobnego aktora do Robert'a Downy'ego takze ich pokrewienstwo mocno rzuca sie w oczy:)
Fakt, jest całkiem podobny. Poza tym nie zgadzam się że wygląda na 40, ja bym mu dał z 30 parę.
hmm mi sie wydaje że to nie była ta kość reda tylko co innego w im 2 ojciec tonego mówił że dzisiejsza technologia mnie ogranicza a ta kostka była gotowa.hyba że o podobnym składzie chemicznym i odkrył jak to można wytwożyć
Red Skull mówi w CA, że kostka była kiedyś klejnotem należącym do Odina. W Thorze o ile pamiętam pojawia się w scenie po napisach, kiedy Nick Fury pokazuje ja Selvigowi, a ma ją zapewne od Howarda Starka, który wyłowił ją z oceanu po tym jak wypadła ze statku Red Skulla. Fajnie się zapętla. ;) Ale faktycznie chyba Tony sam odkrył właśnie ten pierwiastek, z którego zrobiona jest kostka.
a mi się wydaje że ta kostka co miał nick fury należała do isenduru czy jakoś tak co ojciec lokiego i thora zabrał od olbrzymów bo spadła z lokim ale nie wiem a może faktycznie nick ma kość co należała do reda
A mnie zastanawia jedna rzecz, dlaczego w tej ekranizacji Marvela nie wystapil epizodycznie Stan Lee? Jak do tej pory gral w prawie wszystkich ekranizacjach
A nie poprawka! Jest stan Lee :) gra jako generał, sprawdziłem to na IMDB, a genialny FW nawet nie dodal go do obsady