obejżałem zarówno kapitana amerykę jak i thora i również iron mana i muszę stwriedzić, że ten ostatni film był najlepszy. a wy co sądzicie?
thora nie widziałem, aczkolwiek wątpie, żeby przebił iron mana, który nie dosyć że był zajebiście nakręcony to jeszcze sama postać Tonego Starka jest genialna
ale czemu Wolverina nie ma w Avengersach to nie rozumiem
Wolverine należy do innej frakcji ;)
Jeżeli Iron Man, to tylko drugi, bo pierwszy był mocno bezpłciowy.
ale tylko w The New Avengers a obecny film o Mścicielach zawiera standardowy skład
Z tego co czytałem to Fox miał prawa do 9 filmów z X-Menami, a mamy jak narazie 5: oryginalna trylogia, Wolverine i Pierwsza klasa. W planach są drugi Wolvi i Pierwsza Klasa oraz Deadpool. Czyli mamy 8. Pewnie z X-Men Pierwszej Klasy zrobią trylogię : P
http://giantsize.wordpress.com/2011/04/20/nie-idz-do-kina-niech-fox-odda-prawa-d o-x-men/
Przed chwilą trafiłem na coś takiego. Wstawiłem to tu bo się wkur****. Jak można chcieć aby X:FC poniósł porażkę i wrócił do Marvel Studios? Przecież Marvel robi chuj*** filmy o superbohaterach a X-Menów zrobiłby tak, że mi się nie będą podobać. Nie wyobrażam sobie X-Menów na poziomie przeciętniactwa pokroju Iron Mana czy Capa...
Cóż, są różne gusta, ja mam taki że pierwsza część mi się podobała, nawet bardzo o dziwo, a na drugiej jakbyś siedział w kinie przede mną to bym Cię połknął, tak ziewałem ;)
Dobrze, że nie byłem na tym w kinie ;)
I tak najlepsi będą The Avengers, którzy zmiażdżyli już IMDB i Box Office siłą rozwścieczonego Hulka.