Carol

2015
6,7 46 tys. ocen
6,7 10 1 45839
7,0 53 krytyków
Carol
powrót do forum filmu Carol
ocenił(a) film na 8
mystermouse

Mnie też bardzo kusi żeby obejrzeć, ale ta jakość zniszczyłaby magię tego filmu. Może niedługo pojawi się lepszy torrent. ;)

ocenił(a) film na 10
mrs robinson

Późno fhói... Ogólnie z datami premier jest u nas z roku na rok coraz lepiej, ale zawsze musi się trafić taki rodzynek jak to :(

mrs robinson

Na torrentach jest już dvdscreener wiec watpie ze ludzie beda do marca czekac

użytkownik usunięty
YorickG

Bo przecież jakość idealna...

ocenił(a) film na 9
mrs robinson

na cda jest już dostępny ;) właśnie obejrzałam. Rewelacja! Chociaż dosyć słaba jakość

ocenił(a) film na 9
gabi_1

Znaczy na kinomanie, pomyliłam się ;)

ocenił(a) film na 9
gabi_1

na zalukaj też jest. Dziś seansik :)

mrs robinson

nie rozumiem jak możecie nazywać "seansem" oglądanie filmu w marnej jakości na komputerze... i to wyczekiwanego filmu...
bo zrozumiem jeszcze jakiś tam, powiedzmy pierwszy lepszy z braku laku... ale wyczekiwany? nie kumam :P
ja twardo czekam na premierę!
Proponuję książkę przeczytać najpierw, dialogi mamy, opisy mamy a obrazki "dokoptujecie" sobie sami ;P . . . i jakoś do marca zleci! A książkę polecam! Świetna!

fraglespb

Ja też czekam na premierę! :)

ocenił(a) film na 10
fraglespb

Kiedy sie przebywa na tumblrze, to nie da sie wysiedziec i wyczekac do marca. Takze dluzej nie moglam i ogladalam ta slaba wersje z piratow. Mimo iz byla bardzo kiepska, to jestem zakochana w Carol, w Cate i Rooney. Teraz tylko czekac na lepsza wersje piratow i kino, i moge umierac.