PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=648127}

Casanova po przejściach

Fading Gigolo
2013
6,2 19 tys. ocen
6,2 10 1 18677
5,3 17 krytyków
Casanova po przejściach
powrót do forum filmu Casanova po przejściach

Szczerze, to zwiastun przedstawia calkiem niezla komedie, z dobrymi dialogami i ciekawa fabula. Niestety wszystkie kilka najlepszych scen i tekstow zostaly zawarte w zwiastunie, reszta to....nudy. Produkcja ogolnie jest po prostu nudna. Strasznie sie dluzy, a calosc wyglada tak, jakby ktos mial dobry pomysl na film, lecz nie wiedzial do konca jak go zrealizowaci zakonczyc. Szkoda, bo zapowiadalo sie dobrze, a tak wyszlo jak wyszlo, czyli strasznie niesmiesznie i przecietnie... 5/10

Bambim

Wrecz przeciwnie. Pomysł była taki sobie, ale wykonanie jest świetne, bo to co udało sie wycisnac Torturo z tego (banalnego w sumie) scenariusza jest rewelacyjne. Oczywiscie to nie American Pie, wiec nie kazdemu przypadnie do gustu...

ocenił(a) film na 3
sever

Nie znoszę American Pie, mam już swoje lata ale Torturro grał tutyaj jednym wyrazem twarzy poza sceną końcową. Niewypał.

armarange

" orturro grał tutyaj jednym wyrazem twarzy"

Mało wiesz o dobrym aktorstwie.

ocenił(a) film na 3
sever

Skąd taka arbitralna ocena mojej osoby skoro w ogóle mnie nie znasz? Nie musi mi się podobac gra aktorska w tym filmie i o niczym to nie świadczy. Twoja wypowiedź sugeruje że jeteś emocjonalnie wzmożonym gimbuskiem. Wybacz ale musiałem się zrewanżowac "uprzejmością". Zawsze odpowiadasz ad personam komuś na forum jeśli nie pasuje ci jego opinia? Czy ja ciebie zaatakowałem ?

ocenił(a) film na 3
sever

Powiem ci tak: konstruowanie daleko idących opinii o obcych sobie ludziach na podstawie jednego posta na forum to wybitnie niedojrzałe podejście ale generalnie wpisujesz się w panujące tutaj tendencje i w zasadzie takie odpowiedzi mnie nie dziwią.

Rozumiem że teraz idąc zgodnie z trendem na filmweb wejdziesz w moje ocenione filmy i również znajdziesz powód by pójśc jeszcze dalej i napisac " masz słaby gust "

Żenada

ocenił(a) film na 3
sever

Sam się dziwię że zareagowałem na taki prymitywny post jak twój ale kończąc:
9/10 za rolę Hopkinsa w Milczeniu Owiec, 10/10 za rolę De Niro w filmie Przebudzenie, 10/10 za rolę
Meryl Streep w filmie Wybór Zofii.
Ale ty pewnie nie znasz dwóch ostatnich tytułów bo filmy oglądasz od 10 lat a ja od 30stu. :-) Mam rację?

Naucz się pisac merytorycznie bez wycieczek osobistych to takie forum jak to będzie wyglądało lepiej bo niestety jest psute przez takie wypowiedzi. Na szczęście są ludzie z którymi można wymienic się poglądami o filmie bez takich atrakcji, przepraszam że się pomyliłem i zaczepiłem cię dzisiaj :D

Więcej nie odpisuję więc nie trac czasu na posta. Nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 3
Bambim

To wysoko oceniłeś. Niewypał roku.