Cela 2

The Cell 2
2009
3,6 1,6 tys. ocen
3,6 10 1 1588
Cela 2
powrót do forum filmu Cela 2

niskie loty

ocenił(a) film na 2

cz1 byla w najlepszym wypadku przecietna ale 2 jest raczej denna
film jest przedewszystkim glupi i naiwny
aktorzy graja slabiutko,a dialogi i wogole caly scenariusz zostawiaja sporo do zyczenia
no ale jak ktos nie mysli nad tym co widzi to moze go wciagnie akcja
choc i ta jest kulawa i nierowna
kilka co ciekawszych scen to

- ta w ktorej szeryf-twardziel sciska agenta fbi za jaja i od tamtej chwili juz jest dopuszczony do sledztwa, i wogole caly watek wrogosci miedzy nimi 2 to zenada, szkoda sie rozpisywac
- scena poscigu:),agentow fbi za dzielnym szeryfem i jego nowa kolezanka, jest absolutniie niewiarygodna,wogole ludzie w niej sie jakos nie spiesza
-wszystkie gadki zeby maja nie wchodzila w umysl zabojcy bo to niebezpieczne i to jak ona sie do tego pali, choc pare minut wczesniej jeszcze maja nie chciala sie zgodzic a wszyscy ja namawiali, wogole wiekszosc dialogow to poraqzka
-i happy end z p

ocenił(a) film na 4
El_Magiko

Prawy ALT ci z klawiatury wyrwało, że nie potrafisz pisać używając polskich liter? A kto cię j. polskiego uczył, że nie wiesz jak napisać poprawnie "w ogóle"?

ocenił(a) film na 2
sendspam

kolejny polonista od siedmiu bolesci

ja akurat nie uzywam polskich znakow na forach i tyle, a ty zamiast rozmawiac na temat filmow to mi cos pieprzysz ze zrobilem literowke i nie robie polskich znakow

chcesz zgrywac jakiegos guru czy jak?
poczules sie lepszy bo znalazles blad?:)
sam pewnie nigdy sie nie mylisz i oklaski za to dla ciebie

jedna z wielu plag filmwebu to banda frajerow ktora zamiast odniesc sie do tematu, bo o to w forum i dyskusji chyba chodzi to szuka bledow w tekscie

nie wiem jaka masz z tego satysfackje ale ok, rob tak dalej i powodzenia