konkretny motyw 8tyś więźniów jak ma coś ważnego do powiedzenia Macocha nagle cisza totalna
:D boże to nawet w tandetnej komedii jest dziwne a co dopiero niby w filmie Akcji:D kicz podparty
tandetą
Kolego mało wiesz o więzieniu, to jedno z miejsc w których jak w żadnym innym - panują zasady.
A film nie jest filmem akcji tylko dramatem/thrillerem, jadka którą tutaj wywołali nie miała nic wspólnego z akcją, lecz z bezradnością
władz podczas takich sytuacji..
No mała wiem i jestem akurat z tego powodu dumy nie chciał bym wiedzieć a co do filmu chodiz mi w jaki sposób był krecony cisza jak ktoś coś mówi taki sytuacji w zyciu nie ma
Jak sam napisałeś mało masz wiadomośći na takie tematy więc tym bardziej nie powinieneś się na takowe wypowiadać i mówić że takich sytuacji nie ma.Logiczne prawda? Nie trzeba siedzieć za kratkami aby wiedzieć że tak samo jak na świecie przywódcy gangów mają swojego "lidera" tak samo ma go "więzienna społeczność". Materiałów na ten temat jest wiele,ale jak się nie szuka to najłatwiej napisać TAKICH SYTUACJI NIE MA. peace
wiesz mam inne zainteresowanie niż podpatrywanie meneli w więzieniu mam bujniejsze życie :) ps: fajne masz zainteresowanie a ps2: to ja nie mówie że tak nie ma czy jest ale film był dla zwykłych malolatów i tyle dziecinada i dno
Ja nie podpatruję meneli,ja widzisz lubię czytać tak samo jak lubię filmy dokumentalne wszelkiej maśći.A to że akurat kiedyś widziałem dokument poświęcony więziennym realiom nie czyni mnie osoby interesującej się takimi sprawami nie uważasz? Jeśli twoje życie jest "bujne" to bardzo fajnie,może nie tyle niech będzie bujne ale wartościowe jak moje,bo jedno może wykluczyć drugie.Zdanie swoje masz prawo mieć jak i każdy,ale dobrze jest przyznać się do tego co się wcześniej napisało.I tu cię zacytuję "taki sytuacji w życiu nie ma",czy pisząc to nie dałeś do zrozumienia że w twoim przekonaniu czegoś takiego nie ma? Jak to się mówi biało na czarnym napisane.... Więc nie ośmieszaj się,chyba że to lubisz. krzyżyk na drogę.
Ten dokument to chyba była seria "więzienia" lub "najcięższe więzienia" na Discovery, też jeden z ciekawszych jakie kiedykolwiek widziałem.
Chyba brakowi konstruktywnej krytyki jotubyl towarzyszył od zawsze, dołączam się do krzyża na drogę mimo mojej agnostycznej religijności ;d