Cena odwagi

A Mighty Heart
2007
6,8 14 tys. ocen
6,8 10 1 13915
6,2 5 krytyków
Cena odwagi
powrót do forum filmu Cena odwagi

Jak jakimś przypadkiem traficie na ten film to lepiej weźcie sobie jakąś książkę do poczytania bo oglądanie tego nudziarstwa to strata czasu. Koszmar. Ocena 1 to i tak o 2 za dużo.

ocenił(a) film na 10
trent_3

No widzisz kicha...trzeba podsunąć ten wątek terrorystą aby następnym razem sie bardziej postarali bo niektórzy debile nudzą sie ogladając film mówiący
o historii która wydarzyła sie naprawde...Czego ty sie buraku spodziewałeś?Krwi?Akcji?Widoku trupów?Idz sie lecz.

użytkownik usunięty
Mordraug

"trzeba podsunąć ten wątek terrorystą" - i kto tu jest debilem - wracaj do podstawowki buraku, albo zacznij ksiazki czytac zamiast nudne filmy ogladac

ocenił(a) film na 3
Mordraug

Nie rozumiem ciebie. Jak możesz obrażać gościa ktory wyrazil swoja opinie o filmie z którą nie ukrywam sam sie zgodzę. Książka możliwe ze jest ciekawa,nie wiem nie czytałem ale czy film odrazu musi być? To już druga strona medalu.Uważam i myślę, że film ma monotonne tempo akcji.Akcja nie jest poukładana w sposób, który mógłby przyciągnąć widza.Można to było nakręcić lepiej. Innymi słowy hybryda dramatu z thrilerem nie wywarła na mnie zbyt dobrego wrażenia.Oczywiście znajdą się osoby twierdzące, że obraz im sie podobał.Ok to ich zdanie.Dla mnie jednak nie był to wciągający film i proszę mnie nie mieszać z błotem. Dobrze, że chociaż Angelina Jolie wystąpiła w tym filmie to w jakiś sposób go uratowała swą grą aktorską.

ocenił(a) film na 3
Mario4all

To było do Mordrauga żeby była jasność.PS.Przydałaby sie funkcja edit przy postach.

użytkownik usunięty
Mario4all

ja go nie jade za opinie tylko za gramatyke - skoro tego nie zauwazyles to musisz byc rownie inteligentny

użytkownik usunięty

haha sor, nie zauwazylem ze to nie do mnie ;pp