Jak jakimś przypadkiem traficie na ten film to lepiej weźcie sobie jakąś książkę do poczytania bo oglądanie tego nudziarstwa to strata czasu. Koszmar. Ocena 1 to i tak o 2 za dużo.
No widzisz kicha...trzeba podsunąć ten wątek terrorystą aby następnym razem sie bardziej postarali bo niektórzy debile nudzą sie ogladając film mówiący
o historii która wydarzyła sie naprawde...Czego ty sie buraku spodziewałeś?Krwi?Akcji?Widoku trupów?Idz sie lecz.
"trzeba podsunąć ten wątek terrorystą" - i kto tu jest debilem - wracaj do podstawowki buraku, albo zacznij ksiazki czytac zamiast nudne filmy ogladac
Nie rozumiem ciebie. Jak możesz obrażać gościa ktory wyrazil swoja opinie o filmie z którą nie ukrywam sam sie zgodzę. Książka możliwe ze jest ciekawa,nie wiem nie czytałem ale czy film odrazu musi być? To już druga strona medalu.Uważam i myślę, że film ma monotonne tempo akcji.Akcja nie jest poukładana w sposób, który mógłby przyciągnąć widza.Można to było nakręcić lepiej. Innymi słowy hybryda dramatu z thrilerem nie wywarła na mnie zbyt dobrego wrażenia.Oczywiście znajdą się osoby twierdzące, że obraz im sie podobał.Ok to ich zdanie.Dla mnie jednak nie był to wciągający film i proszę mnie nie mieszać z błotem. Dobrze, że chociaż Angelina Jolie wystąpiła w tym filmie to w jakiś sposób go uratowała swą grą aktorską.
To było do Mordrauga żeby była jasność.PS.Przydałaby sie funkcja edit przy postach.
ja go nie jade za opinie tylko za gramatyke - skoro tego nie zauwazyles to musisz byc rownie inteligentny