Cena prawdy

Nothing But the Truth
2008
7,1 16 tys. ocen
7,1 10 1 15563
6,7 3 krytyków
Cena prawdy
powrót do forum filmu Cena prawdy

6/10

ocenił(a) film na 6

Byłem ciekaw kto jest zrodlem czemu kobieta tak zaciekle broni tej informacji kosztem swoim i bliskich gdy na końcu poznajemy prawde to byłem zaskoczony i zacząlem rozumieć te kobietę jak mówiła w scenie przesłuchania że informator nie był świadomy co robi bo jak dziecko ma się znać na tej polityce. Ale mi tak przyszło do głowy może ogóle ta kobieta nie powinna wykorzystywać tych informacji co dowiedziała się od dziecka wtedy nie przezywała by tego horroru , Film nawet wciągający nie trzyma jakoś solidnie w napięciu dodam że ta determinacja kobiety zaczęła troche męczyć film tez nie zaskakuje zwrotami akcji ale może tu nie o to chodziło .Kino udane6/10

ocenił(a) film na 6
kinoman1985

"jeśli w pierwszym akcie na ścianie wisi strzelba, to w trzecim musi wystrzelić" czego innego można było się spodziewać? po stwierdzeniu, że "informator nie miał świadomości jakie informacje ujawnia" kobieta, matka, córka agentki w klasie z jej synem a ona udziela się w szkole... wystarczyło połączyć kilka faktów i film stawał się nudny. Nie często zdarzają się filmy, które tak na prawdę zaskakują.