PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262834}

Cesarzowa

Man Cheng Jin Dai Huang Jin Jia
2006
7,2 17 tys. ocen
7,2 10 1 17147
6,6 8 krytyków
Cesarzowa
powrót do forum filmu Cesarzowa

Porażka!!!

ocenił(a) film na 4

Jeden z najgorszych filmów jakie w życiu widziałem, a widziałem już sporo, szczególnie filmów azjatyckich... Jak już ktoś wcześniej napisał ogromny przerost formy nad treścią. Produkowanie wielotysięcznych armii na komputerze nikogo już nie powali z nóg, no chyba że ze śmiechu... Ten film po prostu rozczarowywuje!

_007_

Wypisz tu te dużo lepsze filmy azjatyckie jakie widziałeś ale nie przytaczaj takich jak Hero, Przyczajony Tygrys, Dom latających, bo Ty widziałeś "dużo" filmów azjatyckich, więc przytocz jakieś inne.

ocenił(a) film na 10
_007_

glupi jestes ten film to kozak wsrod innych azjatyckich produkcji , zrobienie takie filmu wymaga troche wysilku a ekipa filmowa liczy wiecej ludzi niz ty masz w swojej wiosce nieznasz sie chlopie chyba na azjatyckim kinie , ja rowniez ogladalem wiele filmow azjatyckich a ten powtorze jescze raz to kozak !

ocenił(a) film na 6
eciepecie

czy ze względu na monstrualność ekipy i okrutny wysiłek reżysera, mam się czuć w obowiązku podziwiać film który, według mnie, na to nie zasługuje?

ocenił(a) film na 10
nu_gat

Ten film to dla mnie prawdziwe arcydzieło, i nie mówię tu tylko o stronie wizualnej. Obok ?Tronu we Krwi? Kurosawy, mój ulubiony azjatycki film.