Czasem nazekamy na zmarnowane 2 minuty na filmiku z youtube
ja zmarnowalem tutaj 80 minut nic i nikt juz tego nie zmieni, ale przstrzegam wszystkich...
nie ogladajcie tego...
Wrazenia jak po obejrzeniu reklamy Vanisha, dialogi na poziomie seriali z disney xd ..
a do tego glowna "aktorka" z tepym wyraze, twarzy... mam pytanie , dlaczego on chodzi jakby
jej wsadzili kij w dupe ?? od 20 minuty trzymaja ja za rece czy w sklepie czy po domu byle
sie nie bujala jak pingwin...
1/10 bo nie da sie mniej...
I nie napinaj się tak. Skoro dla Ciebie arcydziełami są takie filmy jak Harry Potter i X-Man, to nie marudź na temat gatunku, który Ci nie leży. Jeśli film nie zainteresuje Cię w ciągu 15 minut, to wyłączaj i kasuj. Proste. Po kiego grzyba się męczysz?
Każdy i tak ocenia po swojemu, a nie wg jednostkowych wypowiedzi.
A kogo tu słuchać? Dla mnie też dobry. A co właśnie w tym zakończeniu jest takiego nadzwyczajnego? Byłaby głupia, gdyby nie wybrała Christophera.
Hehe, na pewno zrozumiałaś zakończenie? Przecież Jesse nie znała Troya, więc jak miałaby go wybrać? :)
Dziewczyna spotykała się z 2 facetami: Troyem Parkerem granym przez Michaela Landesa i Ethanem Reedem granym przez Christophera Gorhama czy się mylę? Na końcu wybrała jednego z Nich, nie wiem co w tym jest do rozumienia.
Ok, spróbujmy tak - włącz jeszcze raz końcówkę filmu, jak Ethan pokazuje Jesse maszynopis. Zwróć uwagę na tytuł jego książki.
Ok, widocznie za mało się skupiłam zakładając coś, co najwyraźniej nie jest prawdą. Dzięki za zwrócenie uwagi, nie omieszkam sprawdzić.
No tak, tak to jest jak się czegoś dokładnie nie ogląda i nie pamięta/nie przywiązuje dużej wagi do imion...dopiero jak mi zwróciłeś uwagę, to popatrzyłam na obsadę i dopiero kiedy jeszcze raz uważnie zobaczyłam zakończenie dodałam 2 do 2...dzięki w każdym razie. Normalnie aż mi głupio. Teraz rozumiem te zachwyty nad zakończeniem, rzeczywiście dobre i nowatorskie, stawiające film w innym świetle.
Właśnie za taki pomysł dałem filmowi 8, bo bez tego byłby słabiutki. Każdy się zastanawia, o co chodzi, dlaczego ta dziewczyna jest tak bezczelna i flirtuje z dwoma naraz.
Naprawdę trudno wpaść na takie rozwiązanie :)
po pierwsze bo niska ocena na FW, więc raczej jest to zwykła komedyjka romantyczna w jakimś zakończenie, że wybierze jednego lub drugiego,
po drugie ...hm no i zapomniałem :P ...
(jak sobie przypomnę na pewno dopiszę)
Ale racja, takiego zakończenie naprawdę się nie spodziewałem ! Super, wręcz rewelacja... film prowadzony w takiej romantycznej pokręconej konwencji a tu takie zakończenie ! Jestem pod wrażeniem.
Dokładnie.. cały czas myślałam jak ona może być tak okropna i robic z nich 2 idiotów . A Tu takie miłe zaskoczenie :)
whiskas - wyjąłeś mi to z ust :) Oglądałem wiele komedii romantycznych, bo lubię takie filmy, ale ta to jest zupełnie nieporozumienie. Gra aktorów fatalna, ciężko doszukać się jakiś zabawnych elementów. Szkoda czasu!
oglądaj bolka i lolka jak tego filmu nie rozumiesz - dziwne że go najwyżej oceniasz w swoim profilu - jesteś błaznem :d
miło się oglądało - ciekawe zakończenie - daje 8/10
Zdecydowanie zgadzam sie z wami.. zakończenie majstersztyk.... Uwielbiam takie przewroty ale z tego co obserwuje nie dla wszystkich niestety jest to zrozumiałe.... Niektórzy po prostu nie skupiają sie na filmie przez co złe odbierają końcówkę a pózniej piszą brednie uparcie trzymając sie swojego przekonania ze maja racje i cieszą sie z tego jacy są genialni.... :o/ żal mi takich ludzi... tak na marginesie podziwiam użytkownika "uwieziona" za otwarty umysł.... :o)