jak dla mnie Roxie
i podoba mi się Mr. Cellophane, tylko ze jest mocno poprzetykana gadaniną.
oczywiście że Cell Block Tango =]
filmu nie uważam za arcydzieło, chociaż zły też nie był ale ta piosenka jest świetna =D
Cell Block Tango of course;) Film mnie dość pozytywnie zaskoczył bo niejednokrotnie słyszałam na jego temat niepochlebne opinie. Mimo, że na Oscara za najlepszy film absolutnie nie zasłużył to nie jest taki zły. A przez Catherinę Zetę - Jones mam teraz kompleksy;D Pozdrawiam.
All that jazz-kocham, uwielbiam
Cell Block tango
-2 najlepsze piosenki, no i ta co Queen Latifah śpiewała (If you're good to Mama, czy jakoś tak)
"Cell Block Tango" => jeden z najlepszych utworów sountrackowych, jakie świat widział. Geniusz.
Cell block tango i When you're good to mama ;)
w ogóle to cały soundtrack jest genialny!
"He had it coming
He had it coming
He only had himself to blame
If you'd have been there
If you'd have seen it"
yeah ;D
1.All that jazz
2.I can duet alone ! , ale tango też jest spoko szczególnie to nie lubię piosenki billy flyn ;p <k.z.j. lubię wszystkie>
nie bede oryginalny - Cell Block Tango. Chociaż niemal wszystkie utwory są nawet nie tyle dobre, co fenomenalne.
Wszystkie są fajne. Bardzo często do nich wracam ale najbardziej Cell Block Tango, All that Jazz i nie wiem czo dobrze napisałem When You'r Good To Mama. Ale podam jeszcze kilka propozycji z innych musicali. Moulin Rouge to definitywnie Lady Marmmelade i Like a Virgin, Nine to Be Italian, Cinema Italiano i Unsual Way a z Burleski to Welcome to Burlesque, Tough Lover i ta pierwsza Something.... coś tam. Zresztą wszystkie są fajne. Ja ogólnie uwielbiam piosenki musicalowe. Mają w sobie to coś czego właśnie brak w normalnych utworach.
1. Cell block tango
2. Mr Cellofan
3. Hmm nie pamiętam tytułu. Scena, w której Billy Flynn manipuluje dziennikarzami jak marionetkami.
Reszta nieznacznie (BARDZO nieznacznie) niżej.
cell block tango, all that jazz, when you're to mama-mama good to you, Roxie, Razzle Dazzle
każda piosenka jest wyjątkowa, ale moim faworytem jest All That Jazz !
uwielbiam też Roxie Heart, Nowadays, Cell Block Tango i When You're Good To mama-Mama Good To You .
Cell block tango, We both reached for the gun, When you're good to mama oraz All that Jazz:) Najmniej lubię chyba Mr Cellophone
Oh yes, oh yes, oh yes they both, oh yes they both, oh yes they both reached for, the gun, the gun, the gun, the gun, oh yes they both reached for the gun, for the gun!
Genialne!
Bez cienia wątpliwości "Cell Block Tango", chyba najwięcej w niej emocji. Świetna była też "We Both Reached for the Gun", charakteryzacja Gere'a była rozbrajająca.
1. When You're good to mama
2. Cell block tango
Genialny musical , według mnie najlepszy zaraz po Grease
1. We Both Reached For The Gun - uważam, że ta scena jest mistrzowska.
2. Cell Block Tango
3. And All That Jazz