PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33246}
7,4 96 tys. ocen
7,4 10 1 95715
7,3 40 krytyków
Chicago
powrót do forum filmu Chicago

Mam pytanie. Czy ktoś może wie jaką zbrodnię popełniła Katalin Helinszki (ta którą powiesili)? Oczywiście wiem że morderstwo, ale w jaki sposób je popełniła że Roxi aż spytała "naprawdę to zrobiłaś?"

Alice_in_wonderland

Katalin Helinszki była niewienna! (Cell Block Tango)

ocenił(a) film na 10
globus

A czy ktoś wie, co ona mówiła podczas Cell Block Tango? To chyba węgierski, więc wyjątkowo trudno przetłumaczyć, ale może jednak...?

Katalin była niewinna, oczywiście. I jako jedyna została powieszona.

Alice_in_wonderland

a-a, not guilty.

Ale chętnie bym się dowiedziala o co zostala oskarzona i co tam śpiewa :)

A Roxy nie pyta czy naprawdę to zrobiła tylko mówi: "ye, but did you do it?" Co oznacza "Czy to zrobilas"

ocenił(a) film na 10
Alice_in_wonderland

Hehe, no to ja wam pomogę. Się namęczyłam z tłumaczeniem, także prosze to docenić wszyscy fani Chicago :P

Ona mówi:"Co ja tu robię? Mówią, że mój sławny kochanek przytrzymał mojego męża a ja odcięłam mu głowę.Ale to nieprawda. Jestem niewinna. Nie wiem dlaczego wujek Sam powiedział, że to zrobiłam. Próbowałam wyjaśnić wszystko na posterunku, ale nikt mnie nie rozumiał."

No to tyle. Męki jak męki ale warto było z czystej ciekawości :P Pomogłam?

KaiyaSenpai

tak:D bardzo wielkie podziękowania! właśnie też mi się wydawało,że to coś takiego znaczy ale pewna nie byłam. wiedziałam tylko,ze była niewinna.

ocenił(a) film na 9
KaiyaSenpai

Ode mnie też wielkie dzięki ;D mam tę piosenkę na komórce znaczy "Cell Block Tango" i wszystko rozumiem oprócz kwestii tej rosjanki jak na początku myslałam ;p Pozdrawiam wszystkich fanów Chicago ! ;)