Chuligani

Neds
2010
6,6 4,2 tys. ocen
6,6 10 1 4209
Chuligani
powrót do forum filmu Chuligani

stary mieszkasz w Szkocji ale chyba nie w Glasgow - chyba ze na east-endzie i tam masz codziennie oblawy narkotykowe. Glasgow to miasto jak kazde duze inne - zawsze jest wyzsza przestepczosc, mieszkam tu 4 lata i nie sadze zeby bylo tego wiecej niz w Warszawie, Berlinie czy Londynie - tak juz jest w duzych miastach, wiec bajek nie opowiadaj

emkacf

Stary to ty może jesteś, ale nie ja.
Glasgow to miasto, które jest na pierwszym miejscu w Europie pod względem zabójstw i napaści z użyciem noża...
Mieszkam w Edim i powiem Ci że nigdy jeszcze nie widziałem w centrum miasta policji z psami i bronia wyłapujących handlarzy. A w Glasgow byłem dwa razy i dwa razy widziałem oddziały policji uganiające się za ćpunami. Może to i przypadek, znajomi z tego miasta mówią że raczej nie. Do poziomu bezpieczenstwa jaki jest w Edim to wiele brakuje i twoje dobre chęci tu nic nie zmienia.

onet318

Zgodzę się z onet318!Nas osobiście napadła w mieszkaniu bojówka faszystowska która pocięła nas nożami przez co znaleźliśmy się w szpitalu!Dzięki Bogu wszyscy przeżyliśmy!Kiedy wypisano nas ze szpitala pojechaliśmy z policją do mieszkania po nasze rzeczy i kolego emkacf wierz mi że jakbyś zobaczył ile krwi było na ścianach to posrałbyś się w nogawki i byś nie pisał o Glasgow jako bezpiecznym miejscu!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
CichyMorderca

całkiem cicho zakończyłeś dyskusje

ocenił(a) film na 7
CichyMorderca

@ cichy..-dobrze ze ty pracujesz za dobry hajs w panstwie które cię kocha.

ocenił(a) film na 9
aniaem

dokladnie!! Mieszkalem 2/3 zycia w Polsce i reszta w roznych krajach i nigdy nie spotkalem sie z wiekszym szacunkiem do mojej osoby niz za granica kraju. Jedyna sprawa ktora trzyma mnie przy Polsce to rodzina.

ocenił(a) film na 7
800dpi

całkowicie się z tobą zgadzam masz 100% rację

bobas1989

w naszym kraju też można dobrze pożyć wystarczy trochę pomyśleć a nie tylko narzekać :)