Kto by się nie skusił na Tajlandkę ?
Kogo nie stać na Tajlandkę ?
Kto leci ze mną do Tajlandii ?
180 Bahtów za najlepszą dziwkę w Tajlandii za 2 godziny !!!
1 Baht = przy zaokrągleniu 10 groszy !!!
180 Bahtów = 18zł !!!
Zastanawialiście się kiedyś gdzie powstała piosenka >> Jestem Bogiem << ? ^^
A tak na poważnie szkoda tych dziewczyn, ale niestety większość z nich albo nie ma pojęcia o
innym świecie albo robią to dla rodziny i nie znają lepszego sposobu na zarobek, pozatym co
niektóre chciały by się z tego wyrwać ale nie mają gdzie.... to smutne ale niestety tak jest ;/
PS: Tajlandzkie dziewczyny najlepsze :) i najtańsze :D biorę wypłatę i lecę na urlop do Tajlandii
:D
Fakt mój błąd .... teraz oglądałem raz jeszcze :D no ale to i tak mało 180zł za 2 godziny z najlepszą dziewczyną pełna obsługa :D Tajlandio nadchodzę :D
Wspieraj polski rynek lepiej ;p albo znajdź sobie zajebistą pannę.
Tajlandki są jakieś takie.... nie te rysy xd
Jak myślisz dlaczego one się sprzedają? Bo mężczyźni chcą to kupowa! Nie oszukujmy się gdyby nie potrzeba ze strony mężczyzn nie byłoby tego. Powiem inaczej to, że coś jest w sklepie nie znaczy, że trzeba to kupkupować. Polska czy nie Polska świadomy facet nie będzie kupować kobiet. Widać, że z Was buraki. Prostytucja prowadzi do wielu nieszczęść. One niekiedy tylko udają, że są szczęśliwe. Tak szczerze, to nie dotyczy tylko kobiet z krajów trzeciego świata. Również w czasach współczesnych, tu w Europie padamy ofiarą uprzedmiotowienia. Sama doświadczyłam wiele razy.
Ja myślę, że większość sprzedaje się dlatego, bo to najprostsza droga do pieniędzy. Młoda studentka Ola nie musi niszczyć sobie paznokci chcąc zarobić na nowe ciuszki, biedna Latifa ze slumsów nie musi się już dobrze uczyć, elegancka asystenta szefa nie musi już podnosić swoich kwalifikacji zawodowych, a początkująca modelka Sasha nie musi juz wydawac pieniedzy na sesje zdjeciowe z ktorych nic nie wynikalo. Masz racje, świat byłby lepszy bez prostytucji. Wszystkie te biedne kobiety, ktore zdecydowaly sie zostac prostytutkami, to znaczy zostały podstępnie zwabione przez meżczyzn i ich potrzeby musiałby się w końcu trochę bardziej postarać.
Z 90% gdyby miały szanse robić co innego to by tego nie robiła, proste. Jeśli ktoś z własnej i nie przymuszonej woli postanowił tak "zarabiać" to bardzo proszę, dwoje dorosłych (podkreślam dorosłych) ludzi wiedzą co robią, znają ryzyko itp itd. Ale dla tych bandytów stręczycieli, porywaczy, handlarzy ludźmi kula w łeb bez litości.
theart: "A co jest złego w prostytucji, seks jest towarem i świat bez prostytucji byłby okropny."
To, że one często same na siebie nie pracują. Oglądałeś dokument? Widziałeś jak w Indiach macocha dziewczynkę która "robiła uto już od 6 lat" sprzedała za grosze żeby rok pracowała w burdelu w slumsach?
Mam wymieniać dalej?
Zachowanie niektórych (jak nie wszystkich) facetów w tym filmie było obrzydliwe i tyle. Wybieranie kobiet jak na targu niewolników po numerkach, coś strasznego. Ale nie da się zlikwidować od ręki ani popytu na to ani podaży na takie "usługi" Są osoby które to robią z własnej woli, naprawdę. Pozostaje wyrwać ten proceder z łap bandytów, przestępców. Bez litości tępić stręczycielstwo i niewolnictwo. A nade wszystko edukować społeczeństwo i stwarzać szanse innego zarobku, innej drogi. No ale jeszcze dluuuugo 3ci świat będzie burdelem dla 1szego...
Poważnie myślisz że to się skończy, prostytucja? Przecież zawsze będzie jakiś biedny kraj na naszej planecie i zgadnij co najbiedniejsze kobiety będą tam robić.
Dokładnie. Jakby nie było chętnych to by tego nie robiły. Znalazly by sobie inne zajecie bo nie mialyby wyboru. A tak? Jak patrzyłam na ten dokument i jak ci faceci przebierali w nich jak w ziemniakach to myslalam ze rzygne. W tej Tajlandii to normalnie jak sklep to prowadza. Wybierasz sobie numerek i zapraszaja do kasy. Normalnie supermarket z prostytutkami. Ci faceci oblesni. Tu gadają o zonie ktora kochaja a tu na dziwki ida. Ja chyba jestem zbyt głupia by to zrozumiec.
Tak jak dziwka tak i facet który z niej korzysta ma jakąś własną bajeczkę do opowiedzenia na temat "czemu to robię".
Seks to towar kobiet tak jak siła to towar mężczyzn, nie widzę w tym nic złego. A prostytucja to normalny zawód, warto byłoby go zalegalizować i stworzyć normalne warunki ale absolutnie nie likwidować.
Na szczęście córy Koryntu w prawicowej Polsce nie muszą się obawiać płacenia składek. I jak patrzę na obecną sytuację polityczną to świątobliwe ustawodawstwo jeszcze długo zapewni im raj podatkowy.