wstrząsa...boli aż do trzewi...kobieta idzie na ten film i płacze z empatii...mężczyzna jest przedmiotem..... męskim łonem pełnym ...nasienia i niczego wiecej...
feministka?
nie...kobieta...widziales film...
??? bede skremowana nie bedziesz na co mial pluc
OJ tam, wrzuc na looz kobieto, jest sporo męzczyzn, którzy nie akceptują tego typu zjawisk. W końcu reżyser to mężczyzna c'nie? W tym filmie jest tez sporo złych kobiet jakby nie patrzeć;P
ja bym nigdy nie poszedł na dziwki... bo po prostu źle mi z laskami tak nie idzie, bym był TAK zdesperowany
Hmm, to ile już lasek zaliczyłeś w tym roku? Dają Ci się posiąść od razu, czy musisz stracić kupę czasu i forsy na nie? A może dają Ci za darmo? No, ale wtedy taka to gorzej jak dziwka - taka to kur*a.
Zmierzam do tego, że mężczyźni gdyby tylko kobiety miały ochotę płacić za seks, to by takie usługi świadczyli nagminnie i nie byłoby to postrzegane źle. Obecnie mężczyźni usługi seksualne kobietom świadczą za darmo i się cieszą, że kolejną bzyknęli. A może to ona wykorzystała Ciebie? A może to ona wzięła Twoją kasę, a nie Ty jej? Zastanów się, kto tu jest tak naprawdę pokrzywdzony...
Temat usług seksualnych (niesłusznie uznawanych za złe) ma mnóstwo aspektów - zwłaszcza w dobie postępującego równouprawnienia płci. Usługi seksualne, to usługi na rzecz ludzi jak każde inne.
Lekarka wyczyści Ci wrzoda na dupie, pielęgniarka podetrze z kupy tyłek, a prostytutka zwali Ci konia... I z tych trzech czynności jako kobieta wolałbym robić to ostatnie...
ej kolo nie spinaj się tak, chodzi o to że dla mnie chodzenie na dziwki to swoiste mentalne "poddanie się" w kwestiach damsko-męskich. Ja tam do dziwek nic nie mam, dobrze że są bo mniej sfrustrowanych psycholi chodzi po ziemi...
Nie pacę za kobiety i nie zamierzam, ja nie jestem jej sponsorem... niech sobie znajdzie gacha co za nią zapłaci...
Laski mnie wykorzystują??? Jeśli tak TO LUBIĘ TO :)