Chwała dziwkom

Whores' Glory
2011
6,5 11 tys. ocen
6,5 10 1 11016
6,2 4 krytyków
Chwała dziwkom
powrót do forum filmu Chwała dziwkom

boli

ocenił(a) film na 10

wstrząsa...boli aż do trzewi...kobieta idzie na ten film i płacze z empatii...mężczyzna jest przedmiotem..... męskim łonem pełnym ...nasienia i niczego wiecej...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
natalaszara

FEMINISTKA? pluję na twoj grób

ocenił(a) film na 10
Moondog

feministka?
nie...kobieta...widziales film...
??? bede skremowana nie bedziesz na co mial pluc

natalaszara

Teksty godne Kazi Szczuki, koncz wasz imć te banialuki

ocenił(a) film na 10
tearofmankind

kazia szczuka ma swoje ja mam swoje a czy godne to zobacz film...

ocenił(a) film na 6
natalaszara

OJ tam, wrzuc na looz kobieto, jest sporo męzczyzn, którzy nie akceptują tego typu zjawisk. W końcu reżyser to mężczyzna c'nie? W tym filmie jest tez sporo złych kobiet jakby nie patrzeć;P

natalaszara

ja bym nigdy nie poszedł na dziwki... bo po prostu źle mi z laskami tak nie idzie, bym był TAK zdesperowany

Schizofrenik_XXI_wieku

Hmm, to ile już lasek zaliczyłeś w tym roku? Dają Ci się posiąść od razu, czy musisz stracić kupę czasu i forsy na nie? A może dają Ci za darmo? No, ale wtedy taka to gorzej jak dziwka - taka to kur*a.

Zmierzam do tego, że mężczyźni gdyby tylko kobiety miały ochotę płacić za seks, to by takie usługi świadczyli nagminnie i nie byłoby to postrzegane źle. Obecnie mężczyźni usługi seksualne kobietom świadczą za darmo i się cieszą, że kolejną bzyknęli. A może to ona wykorzystała Ciebie? A może to ona wzięła Twoją kasę, a nie Ty jej? Zastanów się, kto tu jest tak naprawdę pokrzywdzony...

Temat usług seksualnych (niesłusznie uznawanych za złe) ma mnóstwo aspektów - zwłaszcza w dobie postępującego równouprawnienia płci. Usługi seksualne, to usługi na rzecz ludzi jak każde inne.

Lekarka wyczyści Ci wrzoda na dupie, pielęgniarka podetrze z kupy tyłek, a prostytutka zwali Ci konia... I z tych trzech czynności jako kobieta wolałbym robić to ostatnie...

krzysyek

ej kolo nie spinaj się tak, chodzi o to że dla mnie chodzenie na dziwki to swoiste mentalne "poddanie się" w kwestiach damsko-męskich. Ja tam do dziwek nic nie mam, dobrze że są bo mniej sfrustrowanych psycholi chodzi po ziemi...
Nie pacę za kobiety i nie zamierzam, ja nie jestem jej sponsorem... niech sobie znajdzie gacha co za nią zapłaci...
Laski mnie wykorzystują??? Jeśli tak TO LUBIĘ TO :)