Znowu musimy oglądać za przeproszeniem "gęby" Marty Żmudy- Trzebiatowskiej, Karolaka i Małaszyńskiego, nie wspomnę już o innych aktorach z załogi wieśniactwa , chałtury i kiczu !!!
Niedobrze mi sie robi na samą myśl .. . Czy nie mamy innych aktorów? I w dodatku jeszcze ten tytuł - "Ciacho" ...
"musimy"? przecież nikt Ci nie karze tego oglądać, jeśli Ci nie pasuje to po prostu nie oglądaj, i zostaw ten film dla ludzi z niskim IQ którzy wybiorą się na ten film do kina! ;D
To nie zmienia faktu, że w Polsce cierpimy na niedobór aktorów, z uwzględnieniem na tych dobrych. Tzw. gwiazdy serialowe, powinny pozostać gwiazdkami serialowymi :P
kamikadze _>
jea popieramm
hahaaa
to se sprowadzciee z ameryki i bd lepsii
haha
bozeeee juz nie przesadzajcie ze nie mamy dobrych aktoróów
poza tymmm to jest taki debilski filmm w ktorym nie potrzeba niewiadomo kogoo , ,
haha
sam koński smiech liszowskiej mnie powala
hahahahaa
i pewnie nie musiala sie zbytt wysilac aby to uadawacc
Dziś słyszałem że jeden z mrocznych braci krwi gra w jakiejś pełnometrażówce :D oj będzie się działo :)
Dlaczego mówicie, że to durny film dla nieinteligentnych ludzi, skoro go nie oglądaliście??????
Przestańcie do k*rwy nędzy obrażać ludzi!!! Z waszych postów wynika, że macie max 13 lat i g*wno wiecie o kinie, filmy rozrywkowe też są potrzebne, bo nie sposób ciągle chodzić na same ambitne filmy.
Idąc waszym sposobem myślenia, Bękarty Wojny to też gniot, bo gra Brad Pitt - popularny i komercyjny, czyli g*wniany.
Kac Vegas też jest gniotem, bo komedia?
A prawda jest taka, że sami oglądacie takie filmy, bo jakim cudem właśnie tego typu filmy mają największą frekwencje?
Który z was, matołów był np na Białej Wstążce?
Skoro nikt go jeszcze nie oglądał, to jacy ludzie są obrażeni stwierdzeniem, że oglądają ten film tylko nieinteligentni?
Chciałeś zabłysnąć, ale ci się nie udało. Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem powyższe posty.
Brawo ten Pan!!!!
"Dlaczego mówicie, że to durny film dla nieinteligentnych ludzi, skoro go nie oglądaliście??????
Przestańcie do k*rwy nędzy obrażać ludzi!!! Z waszych postów wynika, że macie max 13 lat i g*wno wiecie o kinie, filmy rozrywkowe też są potrzebne, bo nie sposób ciągle chodzić na same ambitne filmy.
Idąc waszym sposobem myślenia, Bękarty Wojny to też gniot, bo gra Brad Pitt - popularny i komercyjny, czyli g*wniany.
Kac Vegas też jest gniotem, bo komedia?
A prawda jest taka, że sami oglądacie takie filmy, bo jakim cudem właśnie tego typu filmy mają największą frekwencje?
Który z was, matołów był np na Białej Wstążce?"
Chyba wstawie taki opis se...
;)
Zostaw ich nie warto ;). Albo mamy głupszy naród niż myślimy albo najprościej w świecie dystrybutorzy wybijają konkurencję.
wczoraj ogladalem ten film na pokazie technicznym i film jest kompletnym nieporozumieniem, kompletne dno. zenujace zarty, malaszynski gra nodorozwoja. jak zwykle ten sam sklad aktorow, czy w polsce zeby film sie sprzedal to musi w nim zagrac karolak, kot, malaszynski i do tego jakas niunia typu liszowska czy zmuda??
zgadzam sie, bedac wczoraj w kinie zostalem zaszczycony zwiastunem tego gowna az dwukrotnie. myslalem, ze (pardon) chuj mnie strzeli... Te same mordy z tvn-owskiego towarzystwa wzajemnej adoracji. podejrzewam, ze dosc glosna i agresywna kampania promujaca ten "film" jest wprost proporcjonalna do poziomu zenady i smrodu gowna, jakie owy film za soba przyniesie. Nastepne kurwa "kochaj i tancz, myj sie i gotuj".
Ja nigdy nie oceniam filmu na podstawie zwiastuna w kinie - jest to zbyt prostackie i próżne.
W piątek idę do kina i wtedy się wypowiem. Może się okazać klapą i jeżeli tak się stanie, napiszę to, ale dopiero jak zobaczę.
zbyt prostackie i prozne jest ignoranckie czytanie komentarzy. Ja nie wypowiadam sie na temat filmu i nie zwiastuje, czy jest dobry czy zly - zwyczajnie nie zamierzam go ogladac. Zalozycielka tematu zwrocila uwage na wtornosc polskich "komedii" i bezustanne pokazywanie tych samych ryjow, w czym jej zawtorowalem, gdyz owe ryje doprowadzaja mnie do szewskiej pasji; niepotrzebnie mnie zirytowaly przed wczorajszym seansem "sherlocka ...". Pozdrawiam i zycze udanego seansu, byc moze film bedzie zabawny, czego bez zadnej ironii Ci zycze.
hahaha
debilski czy jakis tam to komplementt no ! ddx
kurnaaaaaa
no powiem takk !
yhy taaa jest taki no debislki troche
no ale jak to komediee
musząą takie byc niee??!
chyba trza sie z czegoś w koncu na nich ryć ! dx
jeszcze nie ogladalam ale na pewno mam zamiar !
i na pewno nie spodziewam sie jakiejs klapy !
wręcz przeciwnie !
bo nawet z tego co widzialam to zajebistee roleee sąą itdd
no ! dx
pzdrr dla ciachóów !
haha :*
mam wrażenie ze twoich komentarzy nikt nie czyta z powodu pisania jak popierdoleniec ja osobiście ignoruje posty pokemonow o.O
haha
taaaaaaaaaa
zaraz oślepnieszz
od tego pokemonowcaa
hahaahhaa
lecz sie człowiekuuu
a pokemonoweee pisanie to znajdziesz na blogach 10 latkoww
aaa ! no dobraa kłaniam sieee i sory za uzywanie 'pootocznych' wyrazow i zdrobnien !
ahhahahahhahhaaa
ale niewiem co w tym pierdolnięęte
Ja mam komentarz do Twojej wypowiedzi...: Dramat...
A Film zapowiada się kolejną kichą która zarobi grube miliony bo jest pełno osób które taka szmira bawi. A co do opiniowania filmu na podstawie zwiastunów... Zgadzam się że nie powinno się filmu oceniać po spocie ale to jet materiał reklamowy który wstępnie ukazuje jaki sens będzie miał film i co będzie Sobą reprezentował a zwiastun tego "filmu" pokazuje że żadnej treści On nie niesie...
mi tez juz nie dobrze na widok ich przereklamowanych ryji a najbardziej tej żmudy co za obleśna baba nie wiem w czym ona ladna, mnie jakos odzuca, nienawidze ich mam ich juz dosc! siedza w tym korycie jedni i Ci sami, wlozyli by choc raz jakichs pozadnych aktorw a nie te odwloki
wywloki sceniczne
a ja mam proste pytanie : na chuja nam jeszcze jadna debilna komedyjka z jakimis przereklamowanymi ryjami ?!. nie mogliby zrobic jakiegos fajnego filmu z sensowna fabula a nie ciągle to samo tylko że zmieniają plenery i aktrów ( i to nie zawsze )ale oczywiście polskich producentów to przerasta ;///
chyba chodzi o too zeby latwo i szybko zarobic, bo "szarzy" ludzie chetnie pojda na takie badziewie do kina a oni portfel maja pelny
no tak ale jak ja bym miala portfel pelny to bym wydawala forse na cos z sensem a nie takie chujstwo :D
Jeżeli chodzi o mnie, to jestem zawiedziona tym, że w Polsce nadal promuje się tych samych aktorów, jak ktoś wspomniał: "aktorów TVN-owskiej wspólnej adoracji" - zgadzam się z tym, niestety. Zwiastuny niby w porządku, piosenka może być, aczkolwiek bardzo amerykańska. Czuję, jakby na siłę biegli ku zachodowi.
Wiesz to podobnie jak w każdej innej nacji czy 'grupie trzymającej władzę' :), na ich miejscu pewnie zrobisz to samo podobnie jak większość z nas,
a narazie pozostaje nam trochę ich obsmarować ;)
najlepiej tym na co zasługują - błotem :)
Zgadzam się z poprzednikiem, że większość z ludzi zrobiłaby to samo. Ludzie nie są ambitni - robią słabe filmy, zdają sobie z tego sprawę, ale wiedzą też, że ludzie takie gnioty oglądają. I wszyscy są po części zadowoleni - producenci mogą zbić kasę, a ludzie będa mieli okazje do bezkarnego narzekania i obrzucania błotem aktorów, reżysera i całej polskiej branży filmowej.
Tylko ja dla rozładowania emocji polecam coś innego - np. sport^^ A nie siedzenie przed kompem i tzw. cfaniakowanie. Przepraszam tych, którzy piszą posty z sensem i kulturą:)
Co do filmu to raczej sie nie wybiore, ale zajrze na FW, kto wie, może taki gniot to nie będzie ;]
I ja powtórzę powyższe wypowiedzi...
Kino to rozrywka dla mas. Ludzie chodzą tam, bo chcą się oderwać, pośmiać (nawet z niskiej jakości żartów) i niejednokrotnie odmóżdżyć. Oczywiście, jeżeli kogoś to nie interesuje, to może wybrać się do kina offowego, studyjnego (zwał jak zwał) lub chociażby do teatru.
Ale na miłość boską, nie obrażajcie i nie wyzywajcie ludzi od kretynów/idiotów/niepełnosprytnych tylko dlatego, że kupią bilet na "Ciacho". To świadczy tylko i wyłącznie o Waszej głupocie i ignorancji.
Popieram, do momentu do którego będzie zapotrzebowanie lub poprostu brak konkurencji w krajowej produkcji możemy liczyć już tylko na tanią chałę... Weźmy pod uwage też same seriale ;), bardzo podobnie..
To już lekka przesada z tymi samymi twarzami w kinie: co prawda statystyka to jedno wielkie kłamstwo, ale spróbujmy :):)
Dane za 2009 rok, wybieram tzw. aktorów dobrych ::)
Więckiewicz: 8 filmów i 3 seriale
M. Dziędziel: 8 filmów i 1 serial
Szyc: 6 filmów i 2 seriale
A. Grabowski: 6 filmów i 2 seriale
Lubos: 6 filmów i 1 serial
Żurek: 5 filmów i 3 seriale
Dorociński: 4 filmy i 3 seriale
aktorzy Ciacha:
Kot: 6 filmów
Karolak: 5 filmów i 2 seriale
Mecwaldowski: 3 filmy i 3 seriale
Żmuda: 2 filmy i 1 serial
Małaszyński: 2 filmy
Jak widzicie wcale te ilości produkcji z nimi nie odstają od "polskiej średniej" znanych akotrów.. Tyle sprostowania :)
Nikt nikomu nie każe "Ciacha" oglądać. Zgadzam się jednak, że tylko oni są promowani, na siłe utrzymywani na fali. Cóż, w Polsce trudno się wybić- albo pokażesz cycki albo musisz mieć talent.
JESLI MOZECIE (to głownie do zalozyciela watku)
to po usuwac te komentarze nikitka8 ..
i tak usune to konto bo po jakiego zaśmiecac ma wątek caly..
i wspolczuje jak sie ma kompa z mlodszy rodzenstwem, z tego co widzialam choc nawet czytac glupot tych mi sie niechcialo to cos tam o wieku bylo no to taa - 12 latek to cos ma
natalish76 tez konto tego bachora bylo
pewnie pozanliscie jak i tu gdzies sie wam w oczy rzucila.
Ale tak jest jak logujesz sie bez hasła i masz cały czas aktywne konto dla innych.
wow> ale musialam co nie co wyjasnic.
a tak juz od siebie no to avatar zajebisty ;dd
polecam do konca stycznia bo bilety tansze ha ;-)
a ja pojde na to do kina bo chce zobaczyć cycki Żmudy! :D poza tym po obejrzeniu takich zeszłorocznych badziewi jak "Miłość na wybiegu", "idealny facet dla mojej dziewczyny", czy "Nigdy nie mów Nigdy" wiem, że nie może byc juz nic gorszego ;P a to, że znów w głownych rolach chociazby Karolak czy Kot to dowód na to, że sa sprawdzeni i cieszą sie popularnościa lub po prostu...nie stać Polski na lepszych aktorów :D
P.S. a najlepsze Ciacho, którego nie każdy ma zaszczyt oglądać to i tak ja jestem ;D Pozdro ;P
A ja tam chętnie na ten film bym sie wybrał . Zwłaszcza , że zobaczyłem pod rubryką scenariusz nazwisko Dominika Matwiejczyka . Spod jego skrzydeł powstała w 2008 r. wg mnie bardzo dobra komedia , mimo ze amatorska , to podobała mi sie , a mianowicie "Kup Teraz"
Ten gosciu ma talent do robienia komedii..